-->

CARI APE TU?

Monday, January 12, 2015

Tag Nama Dari HSB

Salam 1 Malaysia ^_^

Entry ni khas buat rakan blogger Cik Mimie iaitu Hikayat Seorang Budak a.k.a HSB. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi dan rajin buatkan Tag Nama untuk Cik Mimie. Actually, tag nama ni Cik Mimie dapat sebab menjadi Top Commentator dalam blog HSB dan terbaru dapat sebagai blogger aktif 2014. Bukan Cik Mimie seorang je dapat tau, blogger lain pun ada dapat jugak :) Tahniah untuk yang lain ye ^_^


Tadaaaa!! ini dia tag nama yang Cik Mimie dapat dari HSB. Cantik kan? ha, kreatif betul si HSB ni tau :) Tag-tag nama ni Cik Mimie ada letak di sebelah kanan sidebar Cik Mimie. Klik sahaja di bahagian TAG NAMA DARI HSB akan keluarlah nanti tag-tag itu. hahahaha..Terima kasih sekali lagi kepada HSB :)

p/s : Rajin betul kau buat Tag-tag nama ni kan..hehehe..Thank you tau! :)

Klik sini untuk singgah di blog -Hikayat Seorang Budak-

21 comments:

  1. Tahniah cik Mimie..cantik kan..budak memang rajin buat tag nama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah cantik sangat..suka tgk tag nama tu..hehe HSB memang rajin :)

      Delete
  2. Sory sangat2 lama tak singgah blog ko.

    Terharu gila sebab ko sudi kumpul semua tag nama tu. hehe.

    Thanks selalu singgah blog picisan aku XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokey la..tau ko pun bz jugak..hehe :)

      Memang la kena kumpul bukan senang nak dapat tau..hikhik

      Sama2 HSB :)

      Delete
  3. Budak mmg rajin buat tag nama.. tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? rajin betul dia..hehe.. Thank Shad :)

      Delete
  4. Tahniah Cik Mimie... Kreatif la HSB tu ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kreatif sangat..hehe..terima kasih :)

      Delete
  5. tahniah cik mimie
    akak oun dapat jugak dari budak
    tak sempat lagi nak buat entry

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mama..tahniah seba dapt jugak..HSB memang rajin..hihi

      Delete
  6. Cantik gila! Suka yang first tuuu. Nampak macam khat gituuu

    ReplyDelete
  7. rajin betul hsb buat. hehe. tahniah na cik mimie.^^

    ReplyDelete
  8. HSB rajin buatkan tag nama cenggini kan :)

    ReplyDelete
  9. itu tanda penghargaan dari HSB lah ye...best kan kalau kehadiran kita di blog di hargai :-)

    ReplyDelete
  10. Tahniah mimie... cantik sangat

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda