-->

CARI APE TU?

Thursday, January 8, 2015

Happy Birthday 5th Years

Salam 1 Malaysia ^_^

http://www.partywizard.co.uk/user/products/large/badges/5th%20birthday%20badge%20red.jpg

Happy Birthday To you,
Happy Birthday To you,
Happy Birthday To My Blog,
Happy Birthday To you!!!

Huwaaaa...kenapa boleh lupa ni...kenapa boleh lupa ni..maaf sangat-sangat ye, aku betul-betul tak perasan yang kau sudah berusia 5 tahun rupanya pada 2 hari yang lepas 06.01.2015. Wow, kalau kanak-kanak dah boleh mula pergi sekolah Tadika pada usia 5 tahun ni..hahaha..So, kepada blog kesayangan, terima kasih kerana selalu menjadi sahabat paling setia pada aku dan sentiasa mendengar celoteh, cerita serta kata-kata hati yang aku taip pada dirimu...cewaahhh..Walaupun aku tak suka tulis diari, tapi dengan adanya engkau aku dapat luahan apa sahaja yang aku suka. kau dah besar sekarang, nanti aku bagi hadiah ye. Maybe buat sedikit perubahan pada diri kau..hehehe..kau suka kan? Ok tu je aku nak wish!


TERIMA KASIH, I LOVE YOU!!!

First Entry on 06.01.2010 - LaGu KeSukAaN Aku

p/s : Maaf atas penggunaan aku kau, entry ni khas untuk blog Cik Mimie..v(^_^*)

21 comments:

  1. Wahhh sama lah kita ye? Tapi Nad bulan 3 nanti kot baru betul genap 5 tahun hehe. Tahniah cik Mimie :) Keep up the good work!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nad :) 5 tahun jugak ye? hehehe sebaya la blog kita :) Keep it up untuk Nad jugak ye :)

      Delete
  2. fuiyoooo da lima tahun ? *tepuk tepuk*
    semoga blog Cik Mimie makin famous makin gemak gitu..

    ReplyDelete
  3. sy pun baru teringat blog sy dah 6 tahun dah januari ni :D happy birthday!

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, lagi lama 6 tahun..hehe Tahniah and Happy Birthday untuk blog Hanis jugak :)

      Delete
  4. 5 tahun? hehe. dah ama rupanya ber-blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie pun tak sedar dah lima tahun dah..hehe :)

      Delete
  5. happy birthday to norshamimi.blogspot.. tahniah. smga terus menulis..

    ReplyDelete
  6. wahh. dah 5 tahun. tahniah!! :D teruskan berblogging ye cik mimie.

    ReplyDelete
  7. Hepi besday untuk blog cik mimie ...
    5 tahun lamanya, dah jadi otai ni

    ReplyDelete
  8. tahniah..dah sampai 5 tahun usia blog cik mimie ya..teruskan berkongsi pelbagai entri dengan kami semua ya..

    ReplyDelete
  9. wahh, kira otai dah la ni. happy birthday blog cik mimie! semoga terus sukses dalam dunia blog dan dunia luaq. ^_^

    ReplyDelete
  10. Aku x ingat birthday blog aku. Hehe.
    Selamat ulang tahun blog CM :)

    ReplyDelete
  11. hepy befday utk blog cik mimie hehe

    ReplyDelete
  12. ahaha..ingatkan besday siapa tadi...happy besday CM oppss salah..happy bbeday to blog CM teruskan menulis ye

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda