-->

CARI APE TU?

Tuesday, January 20, 2015

“Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa”

Salam 1 Malaysia ^_^

http://hurinnadhirah.blogspot.com/2015/01/giveaway-travelog-oman-iium-by-blog-iqa.html

Syarat-syarat penyertaan bagi Blogger:
1. Follow Blog Iqa.
2. Buat entry bertajuk “Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa”
3. Copy paste banner dan backlink kan ke entry ini.  
4. Publish.
5. Tinggalkan link entry di ruangan komen. 
 Antara hadiah-hadiah menarik:
- Tshirt I Love Oman.
- Button badge Oman
- Pen I love Oman
- Keychain Oman
- Postcard Oman
- Hiasan dadu Oman
Due Date : 26.01.2015
p/s : Tunggu apa lagi jom la join :)

15 comments:

  1. mcm menarik .nanti saya juin .. :D

    ReplyDelete
  2. rajin nya join segmen..good luck CM

    ReplyDelete
  3. sis JM ni tak rajin join segmen..so good luck utk CM lah ye

    ReplyDelete
  4. banyak lagi yang tak join lagi ni. nampak gaya macam kena buat marathon ni. huhu. anyway, good luck na! ^^

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi join dan support iqa. boleh tgok senarai peserta di http://hurinnadhirah.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-giveaway-travelog-oman.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.44, second last ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. hi cik mimie :)
    Singgah sebentar di sini ...

    ReplyDelete
  8. Salam singgah, jemput segmen: novel diagnosis, header, topup,
    vector art, tudung bawal untuk dimenangi..
    http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda