-->

CARI APE TU?

Tuesday, January 20, 2015

CPUV KEEMPAT JANUARI 2015 : LACTACYD - MALAY MILLENNIUM

Salam 1 Malaysia ^_^

Salam petang semua, huwaaaa mengantok pulak rasa mata ni. Nasib baik dekat Office kalau dekat rumah dah lama landing atas tilam sambil berkuak lentang bagai..haha..Tengah-tengah mengantok ni kan, Cik Mimie jenjalan la kat Nuffnang usha-usha mana tahu ada kaching-kaching ke $_$. Scroll punya scroll terus segar biji mata ni ha!!! Yeaaayhh! CPUV ke-4 melekat lagi..Sukanya..Terima kasih bebanyak kepada Mr.Nuffnang..:D


CPUV Campaigns On-Going
-INTI 2015 Cycle 1 Degree-
-Mah Sing - Avenue Street-
-Maybank #ILove-
-RHB Travel Around The Worlds-
-Nestle Kitkat Launch-
-Digi Year End Sal-
-Lactacyd - Malay Millennium-

p/s : Makin rancak Giveaway dan Segmen yang berlansung sekarang ni :)

9 comments:

  1. Huaaaa...Untung lah...Aku tak pernah tau pasal tu semua...hhuhuhuu... anyway nak bagitau kite ada tag awak dalam GA ni
    http://mekzumbie.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-by-hazimah_20.html

    ReplyDelete
  2. CT nye cpuv sayup sayup aje..
    tahniah Cik Mimie..

    ReplyDelete
  3. Tak pernah perasan ada cpuv ke tak sebab jarang on pc.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda