-->

CARI APE TU?

Tuesday, January 20, 2015

Giveaway King Sany Burger

Salam 1 Malaysia ^_^  

Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
King Sany Burger telah beroperasi di ipoh sejak dari tahun 2006. Sejak dari itu ianya terus berkembang maju dengan penambahan menu bagi memantapkan lagi perniagaan beliau. Di antara menu yang top adalah burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Lokasi
Lokasi utama perniagaan adalah di Jalan besar Pengkalan Pegoh, Ipoh, Perak ( Berhampiran Sekolah Rendah Kebangsaan Pengkalan Pegoh)

Koordinat : 4.532233, 101.069841
Link Google Map
( rujuk peta )

Beliau turut menyediakan servis delivery ke rumah sekitar pengkalan pegoh, ipoh kepada pelanggan nya. Bagi yang berminat untuk membuat tempahan burger, bolehlah hubungi beliau seperti tertera di bawah ini.
Call/Whatsapp : Sany 019 544 1909

Sehubungan dengan itu, dengan usahasama dengan blog MyCherita. Pihak beliau telah sudi menawarkan hadiah sempena pelancaran Menu Baru Produk keluaran King Sany Burger Burger Super King untuk tahun 2015 bagi segmen giveaway MyCherita


Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.


Segmen Give Away ini ditaja oleh:

Tempoh Segmen:
15 Jan 2015 hingga 27 Jan 2015 [23:59PM]

Hadiah:

T Shirt Exklusif dari King Sany Burger x 5
MUG Exklusif King Sany Burger x10
PEN Exklusif King Sany Burger x10
Voucher Burger dari King Sany Burger x10
Topup RM10 x 3

Jom Join Segmen GA ini..Klik Banner atau link dibawah ini Untuk Join

KingSany Burger


p/S :  Instagram takde tapi nak join jugak! :)

10 comments:

  1. Replies
    1. Kan kak? terliur betul tengok burger ni..hehehe

      Delete
  2. Lama dah tak makan burger... Good luck untuk giveaway King Sany Burger yer ^-^

    ReplyDelete
  3. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/giveaway-king-sany-burger.html

    ReplyDelete
  4. burger sedap2..lama kak wana x makan burger..btw, gud luck ya cik mimie

    ReplyDelete
  5. singgah dari giveaway yang sama.. all the best ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2015/01/king-sany-burger.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda