-->

CARI APE TU?

Saturday, January 24, 2015

Entri Tanpa Kata : Motivasi

Salam 1 Malaysia ^_^

http://1.bp.blogspot.com/-T8B6JSfoB2c/UBXs_eNFyYI/AAAAAAAADGg/e3mOWPZKUXc/s320/motivational%20quotes-self-improving-improvement-happy-attitudes-ideas-impressing-inspirational%20qoutes-love-life-living-good-best-positive-humans%20(17).jpg
http://d3k0efmm336514.cloudfront.net/attitude_7eadca9027d8d25a9458d3560c170692.jpeg
Credit : Google image 

p/s : Hari ini nak bawa anak buah pergi window shopping..yeeaayhh!! :)

7 comments:

  1. betul tu cik mimie..tapi bila buat baik dengan orang yang benci kita, dorang tetap juga membenci dan masih mengeluarkan kata-kata kesat yang menyakitkan hati dan mencabar kesabaran kita..hurm..

    wah, bestnya shopping..cik mimieeeeeee...kak wana pon nak ikot juga!!! ^_^

    ReplyDelete
  2. Bagus nya... be nice bukan sebab fake... tapi kalau orang nak cakap fake pun takper... asalkan suasana tak menjadi ribut atau kacau... kalau tak fake dan kita tunjuk ke'dislike'an kita tu... harus lah orang akan membalas... sapa tau be nice akan menjadikan dia baik dengan kita dan kita sendiri bertukar jadi like pada dia... yer tak... ?

    ReplyDelete
  3. Yeppp...buang masa je pikir orang yang suka sakitkan hati kita...
    Lebih baik fikirkan tentang orang sekeliling yang sayang kita.

    ReplyDelete
  4. setuju sgt...x perlu balas dgn sampah jika kita teriam sampah tetapi beri minyak wangi..eh ada kaitan tak dengan Quote tu ye

    ReplyDelete
  5. Hurm.. Kadang2 x mampu nak wat camnie..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda