-->

Pages

CARI APE TU?

Thursday, January 29, 2015

Gelang Tangan Zalora

Salam 1 Malaysia ^_^

Petang U Olls!! Ha, Cik Mimie nak cerita pasal Zalora ni. Ada siapa-siapa kat sini yang tak tahu Zalora tu apa ke? Ok2, takpe Cik Mimie boleh bagitahu. Zalora ini merupakan butik online yang menjual pelbagai barangan seperti pakaian wanita, pakaian lelaki, pakaian muslimah, aksesori dan macam-macam lagi. Memang berbaloi kalau membeli di Zalora. Servis dia memang tip top, sebab tu Cik Mimie selalu shopping di Zalora :) 

Kalau u olls nak tahu Jumaat lepas zalora ada buat tawaran hebat yang mana setiap barang diberi diskaun 90% sehingga 93%. So, Cik Mimie tak lepaskan peluang ini. Setelah membelek sana, membelek sini. Cik Mimie grab satu aksesori kira macam reward untuk diri sendiri :)


Cik Mimie beli gelang tangan jenama KLF berharga RM15.40. Kalau nak tahu harga sebenar gelang tangan ini ialah RM220.00 selepas potongan sebanyak 93% Cik Mimie dapatla harga tu :) Berbaloi tak?


Gelang tangan Cik Mimie order dah pun sampai tadi :) Nasib baik muat...hahaha..gelang tangan ni saiz M :) cantik sangat. Actually, dia bukan emas 916 tau U Olls, material yang digunakan ialah 22ctw Gold Plated Alloy. Kira macam emas celup la..hehehe..okla kan, at least kalau hilang ke apa ke takde la kita ralat sangat...hehe..sesuai untuk dipakai hari-hari :)

p/s : Bila gaji nak masuk ni?? $_$

17 comments:

  1. nampak mcm emas betul . cntik la sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Warna dia lebih berkilat sikit dr emas :) memang cantik :)

      Delete
  2. Gilerlah. Banyak betul diskaun. Kena tengok website Zalora nie. Kot2 ada diskaun sampai 90% lagi. Heheh.

    Read my latest entry : Things That I Like About My New Boyfriend

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang pun masih lagi ada diskaun :) pe tunggu lagi cepat2 serbu zalora :)

      Delete
  3. Ish. banyak lari harganya tu. dari 200 lebih ke 15ringgit. Ish. Murah sungguh. Kena bukak zalora cepat-cepat ni, sebab saya dapat cash voucher dari zalora. Rm100. Hehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula..Zalora tengah buat Sale time tu..memang x lepaskn peluang la kan...hehe..Wah, RM100 berbelanja dengan bijak ye ejoy :)

      Delete
  4. Cantiknye gelang tangan Cik Mimie tu ^-^

    ReplyDelete
  5. Wiaahiuuua murahnyaaa~~ ^^ aina x pernah beli.. Tapi dpt vouchers. Mmg tip top serviss dia. Huhu. Haii akk~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa tak guna voucher tu Aina? servis dia memang terbaik :)

      Delete
  6. cik mimiee, sorry lama tak singgahhh. rindu pulak. msg pun tak dan. huaa. cantik gelang tu. berbaloi snagat la, lepas diskaun dapat harga tuu. eh sat, cincin tunang kah tu? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu Cik Fafa jugak, lama tak nampak kat blog ni..hehehe..sibuk sangat ye? memang berbaloi-baloi org cakap..hikhik..bukan cincin tunang cincin mak bagi cheq pakai je.. :P

      Delete
  7. murah gila la gelang tu..isk..isk..macamana la kak wana tak tau ada potongan harga sebanyak tu..bestnya..harga tu tak kisah la cik mimie..asal cantik dipakai ok dah tu..berbaloi.. ;D

    ReplyDelete
  8. ishh..mcm2 lah ada jual di Azlora ni kan..baru2 ni adik sis JM beli pressure cooker harga mmg berbaloi lah

    ReplyDelete
  9. memang berbaloi tahap maximum..
    banyak gilaaaa diskaun.. huhu..

    ReplyDelete
  10. murahnyaaa....memang banyak betul diskaunnya
    tapi akak takleh pakai selain daripada emas, kulit sensitif ;-)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda