-->

CARI APE TU?

Wednesday, January 21, 2015

"Photo Card GiveAway"

Salam 1 Malaysia ^_^

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/01/photo-card-giveaway.html

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Photo Card GiveAway.
  3. Copy banner dan backlink ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 10 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 21st January - 26th January (11.59 pm waktu Malaysia)

p/s : Jom join ramai-ramai :)





16 comments:

  1. Salam Perkenalan...Jom join GA

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/01/give-away-ikon-navy.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal... gud luck yer... selamat bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh Najib pun ada kat sini..selamat berkenalan lan ye :-)

      Delete
    2. ada situ sana sini
      maap menyampuk lak =p

      Delete
  3. Good luck Cik Mimie.. saya join jugak.. jumpa GA ni dari sini la.. :)

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya.. di murahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum…
    Terima kasih sebab sudi join dan memeriahkan segmen Sally ni…
    Sally sedang blogwalking semua peserta.
    Pemenang akan diumumkan pada Khamis (29/01/2015) pada pukul 10.30am

    p/s : Sally tambah hadiah lagi jadinya ada 15 orang pemenang :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda