-->

CARI APE TU?

Wednesday, January 7, 2015

Segmen: Pencarian New Bloglist Cikgu Farha Jan-Feb

Salam 1 Malaysia ^_^

Assalamualaikum...

http://www.cikgufarha.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html
Klik banner untuk join :)

Memandangkan semua bloglist CF dah lenyap gara-gara tukar domain tempoh hari, maka CF berhasarat nak cari new bloglist nak tempek semula kat dinding blog CF ni. Insya Allah semua yang sertai CF akan aturkan masuk bloglist CF bagi memudahkan CF bw untuk masa akan datang.

CF akan pilih secara random menggunakan Random.com ye. Jom ramai2 sertai. Takde syarat. Yang penting wajib ada blog hehe. Ikuti langkah kat bawah ni ye :)

Segmen akan tamat pada 20 Jan 2015

Jom join jom!!

p/s : lama tak join segmen..hehehe :)

19 comments:

  1. semoga terpilih cik mimie! ^_^

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen. nnt papaglamz nk join jgak la..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... saya jaln2 dr segmen yg sama :-)

    Jemput datang blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

    ReplyDelete
  4. Salam CF dtg jenguk2 peserta. TQ sudi join..
    CF dah update senarai nama peserta, boleh check kat sini ye
    Senarai Peserta

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen dan semoga terpilih

    ReplyDelete
  6. wahh slmt bersegmen ye cik mimie :)

    ReplyDelete
  7. salam...singgah cn

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yg sama done follow
    http://www.kisahamy.com/2015/01/pencarian-new-bloglist-cikgu-farha-jan.html

    ReplyDelete
  9. syaza singgah sini dari segmen yang sama. ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete
  10. aha...hari ni tamat..good luck CM

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda