-->

CARI APE TU?

Friday, January 16, 2015

Hadiah Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, semalam sesampai je di rumah lepas balik dari kerja. Tiba-tiba mata Cik Mimie ternampak bungkusan Pos Laju atas meja. Wah, melonjak-lonjak hati Cik Mimie ni sebab memang tahu barang tu Cik Mimie punya..hahaha..tanpa sempat menyimpan beg bagai terus sambar barang tu. Bukan 1 barang tapi 2 Cik Mimie terima :) Jeng..jeng..jeng..


Ini dia bungkusan yang Cik Mimie dapat semalam. Hadiah GA yang Cik Mimie menang baru-baru ini. Owh, Pos Ekspress tu untuk Cik Mimie takde kena mengena dengan blog saja nak tunjuk dalam gambar..hahaha..Bungkusan pos laju tu hadiah Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.com. Hadiah ni telah disponsor oleh Mizs Wann Mistine. Terima kasih untuk hadiah ini, Cik Mimie suka sangat-sangat :)
Scar Solution Body Bar free Lotion Bar.
Kalau U olls nak tahu Scar Solution Body Bar (SSBB) ini merupakan Coffee Soap yang diperbuat dari ekstrak kopi. Sabun ni kaya dengan anti oksidan, banyak sangat fungsi sabun ni. Contohnya, dapat mencerahkan kulit, menghilangkan ctrechmarks, pudarkan parut, menghilangkan selulit, kecutkan jerawat badan, hilangkan gatal-gatal kulit dan banyak lagi. Digunakan pada waktu malam/petang.

Manakala Lotion Bar (LB) pula ialah organik soap/vege oil. Ia bertindak seperti losyen memutihkan kulit secara semulajadi. Menjadikan kulit lebih bersinar, menghaluskan tekstur kulit dan mengekalkan kelembapan sepanjang hari. Digunakan pada waktu pagi sahaja. Ha, best kan? kalau u oll nak beli pun boleh harga hanya RM35 tidak termasuk pos kalau tak silap Cik Mimie. Sila la PM Mistine (Mizs Wann Shopz) ye beliau lebih tahu..hee.. Tak sabar nak guna dan tengok hasilnya..hikhikhik..

Terima kasih kepada penganjur dan juga sponsor untuk hadiah ini ye :) Alhamdulillah, semoga rezeki U olls semakin bertambah. Amin :)

p/s : Agak-agak kulit boleh putih tak lepas ni? hehehe

20 comments:

  1. ahh, bestnyaaa. tahniah! mai la sebuku sabun tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Cik Fafa nak..mai dtg jumpa Cik Mimie..hehe :)

      Delete
  2. Hai Cik Mimie,

    Sebelum guna tu baca bismillah dulu tau. hehehe... Saya selaku penganjur rasa super duper happy bila hadiah sampai sebegini cepat kepada pemenang. Tahniah sekali lagi. Lepas ni kalau ada GA di blog www.mystorymory.com, bolela join lagi yek? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Kak Uni..

      Alhamdulillah selamat terima hadiah GA anjuran akak..terima kasih sebab mengajur ye..InshaAllah, nanti Cik Mimie join lagi :)

      Delete
  3. Wah bestnya..Kak wana pun ikut teruja tengok..hihi..tahniah dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..teruja kan baca die punya kelebihan :) dengan sabun pun boleh putih..hehehe

      Delete
  4. Tahniah yer Cik Mimie... Salam Jumaat yer ^-^

    ReplyDelete
  5. Makin cantiklah kulit cMimie lps ni.
    Best juga rasa mcm nk try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..InshaAllah, bau lotion bar best sgt tau Kak Shikin :)

      Delete
  6. wahh besnye cik mimie! mcm menarik je sabun tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik...wangi je bau sabun2 tu :)

      Delete
    2. bau2 kopi la ek? kang rasa nk telan plak hehe

      Delete
  7. wahh tahniah yeee. tak sabar nak tunggu hadiah cik belbel pulak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk Cik Belbel jugak :) nanti dptla hadiah tu :)

      Delete
  8. fuyoo bestnya dpt hadiah :)

    #comelnya watermark ^^

    ReplyDelete
  9. itulah kan..x rugi kalau join GA ni..ada rezekil dapatlah ye..Tahniah CM..akak rasa dh byk klai CM menang hadiah kan :-)

    ReplyDelete
  10. sensitip skarang sebut putih..
    qu puteh qu puteh barulah putih hahahahk
    tahniah Cik Mimie.. banyak tu dapat..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda