-->

CARI APE TU?

Friday, January 14, 2011

Khurafat Punye Hal!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Iklan tak berbayar

Pergh, penat sungguh Cik Mimie rasa hari ini. Mana tidaknye, boleh dikatakan separuh hari 'Cik Mimie and the geng' berjalan-jalan di dalam Shooping Complex.*hohoho, sangat lama kami tidak berpoya-poya bersama. Tujuan berpoya-poya hari ini adalah disebabkan keinginan yang membuak-buak untuk menonton Filem KHURAFAT. Kami seramai 11 orang telah menyerbu panggung wayang di Berjaya Megamall, Kuantan petang td. Ya!! filem ini sgt2 best, Cik Mimie bg 4 bintang. Tidak rugi kalau u all pergi menonton filem ini.*boleh klik disini tok review filem Khurafat.

Kenapa Cik Mimie kata best? sebab member2 Cik Mimie yang pergi menonton sekali filem ni tadi, semuanya pakat2 jerit dalam panggung..adess!! kalau pompuan tu ok lagi la, ni tidak yang lelaki pun sama..hahaha...sapakah?? *perlu dirahsiakan identiti mereka bertiga..tteeett!!

Okla, malas nak bebel byk2. Kalau u all nak tahu cerita ini best or tidak, boleh serbu pawagam berhampiran u all. Now, jom kita layan picca-picca yang sempat Cik Mimie snap dengan member2 Cik Mimie. (Sha era, Aswani, Amoy, Ain, K. Yani, K. Ana, K. Sue, Dafi, Didi dan Azim@Sue)

[penat tunggu bas tak datang2, inilah kejenye]

[ Ain, Amoy, Aswani, Sha era]

[gaya2 orang da bosan bas tak datang2*lagi2 gaya ain..oppss!]

[tepi jalan pun jadi nak posing2]

[kami bertiga memang tak boleh dipisahkan.*macam belangkas ok!]

[da sampai Megamall, makan dulu bagi perut kenyang. Dan yang tudung hitam+baju merah tu, that my sista (K. Yani)*sila percaya!! With K. Ana, Aswani and K.sue]

[Cik Aswani jd model tiket wayang, 11 keping tu o.O]

[dinner time!! 20:30 p.m, Taj Hotlink Walk]

[selamat tinggal Berjaya Megamall, kami pulang dahulu ^_^]

[picca gewdik2 sekadar hiasan..hahaha..]


p/s 1: Pakat ramai2 tgok filem Khurafat.

p/s 2: Esok nak pokus pada assignment pulak..aiyak!!

8 comments:

  1. wah.. cik mimie.. die pun jerit same xmo ngaku lakk.. huhu..

    n then dah tertera pun di situ name 3 lelaki yg menjerit lam panggung.. hahahaha..

    last one.. ye percaye, kak yani ur sis.. lalala.. ;)

    ReplyDelete
  2. sHa_uCuP: ok2, ngaku la..p, x sekuat n sekerap awk n cik Aswani ok..haha

    nama mereka sahaja..wajah tiada..tteett!!

    owh, terima kasih krn percaya..=p

    ReplyDelete
  3. haha saye baru pakat dgn kwn2 saye nak tengok Khurafat ari ni... XD

    ReplyDelete
  4. besh2!! jenjalan reramai tgk wayang...makan2..kasik kecoh tempat yang lalu tuh..gelak2..moment indah..teringat lak zaman study dulu..dah hilang mana semua tah skrg!!~~

    ReplyDelete
  5. wan gerrard: sila2 tgok..x rugi org ckp..hihi

    ReplyDelete
  6. sarah abadan: owh yeker..hihi..hope u'r enjoy's u'r day's...huhu

    ReplyDelete
  7. ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥: huhu..mmg best..enjoy org ckp..mall ttu da cam kteorg pnye da..hihi

    lorh, xpe2 hope bertemu mereka2 semua nnt..^_^

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda