-->

CARI APE TU?

Thursday, January 6, 2011

Ulangtahun Pertama


Salam 1 Malaysia ^_^

selamat ulangtahun..
selamat ulangtahun..
selamat ulang tahun blog ku!!
selamat ulang tahun

[best x cik mimie nyanyi??kuikuikui]

Monkey Winks

Wah, hepinya Cik Mimie hari ini..sebab blog Watever I Like To Write da cukup 1 TAHUN.
siyes!! hepi giler2..
x sangka yang da setahun Cik Mimie bergelar blogger dan da setahun juga Cik Mimie bersama u all dalam dunia blogging ni.
U all x caya?? Cik Mimie lagi la x caya..tp, kena prcaya gak sbb Cik. Daisypath da tnjuk bukti da..hehe..thank kepada u all sebab support Cik Mimie..Luv u la..muahhx3x..

[Cik Mimie Sudah Bersama Blog 1Year]

Huhuhu, permulaan memulakan karier sebagai seorang blogger.*karier?? xboleh bla ayt. Pada mulanya Cik Mimie menubuhkan blog ini hanyalah sekadar suka-suki+prasaan ingin mencuba.*jeles kot tgok org len ada blog, p kita xde!!. Sesudah, search sana-sini. Belajar ape2 yg patut, maka wujudlah blog bernama Watever I Like To Write pada 06/01/2010. First entry yg Cik Mimie tulis tok blog ini ialah Lagu kesukaan aku.*masa ni xtau cmne nk upload video dr youtube?? sekarang da terror da..hahaha..

Mula2 start berblog ni knowledge Cik Mimie memang zero. Seb bek mmber Cik Mimie tolong skit2, *org kata dr meniarap, Cik Mimie da leh la merangkak skit2. Entry Cik Mimie pun x slalu update. Kekadang tu 1 entry, 1 bulan*budak baru belajar la katakan. Masuk bulan 7 Cik Mimie stop berblogging, entry pun x update sampailah bulan 10.*lama tu. Blog jgn cakap la mmg bersawang giler2.*atas alasan sibuk dgn study dan mnganggap blog ni x seronok.

Stat je bulan 11 Cik Mimie da kembali active, sebab masa ni cuti sem da mula. So, ada la masa tok berbloggging and mengupdate blog org kata. Kalau u all nak tahu sepnjg cuti sem tahun lpas around bln 11 and 12. Macam2 Cik Mimie belajar pasal dunia blog ni. Seronok juga rupanya blogging ni..hehehe..beberapa keseronokkan yg cik mimie dpt ialah:

1. Dapat tahu sesuatu info itu dgn cepat.
2. Dapat ramai kenalan baru yg sporting2 blaka.
3. Dapat blaja macam2 tutorial yg best2.
4. Dapat Award.
5. Dapat join Contest.
6. Menang salah 1 contest yg Cik Mimie join.
7. Main tukar-tukar link.
8. Terjah blog jiran2 tetangga.
9. Jumpe blogger otai.
10. Follower da lebey 1RAT.

"Terima kasih kepada semua rakan-rakan blog atas sokongan dan dorongan u all, Insyaallah, Cik Mimie akan trus berblogging dan cuba tok memperbaiki kekurangan yang ada di blog ini"

p/s: Masih dalam proses mempelajari teknik2 penulisan dan menjadi seorg blogger terbaik!!

12 comments:

  1. wah tahniah mimie
    da stahun
    hepy bEsday bLOg mimie
    hehe.. yeah xpe2 pelan2 k
    chaiyOk2.. ;)

    ReplyDelete
  2. CahayaCintaIlahi: maceh cik cahaya =)
    baik, t cik mimie kayuh pelan2..lau xpenat bru kayuh laju2 ye..heheh.

    ReplyDelete
  3. wah..happy 1st anniversary... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    HARI BUSUK

    ReplyDelete
  4. nabilah_2908: hehehe..thankz dear..=)

    ReplyDelete
  5. wahh.ni dah boler bergelar senior blogger nih

    ReplyDelete
  6. Imran Nyambek: hahahhaa, senior?? muda ag la..hehehe..masih byk kena blaja..=)

    ReplyDelete
  7. CahayaCintaIlahi: hehehehe..guro je lorh..^_^

    ReplyDelete
  8. Kelip Kelap Kelip Kelap.
    Dah setahun rupanya.
    Selamat Ulang Tahun:)

    ReplyDelete
  9. Mabuk!: terima kasih...=)
    singgah2 la selalu kt sini yerk..ngeh3x..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda