-->

CARI APE TU?

Saturday, January 8, 2011

Awards Lagi!!

Salam 1 Malaysia ^_^



Award comey lotey ini telah ditag oleh Cik Ila kepada Cik Mimie.
Terima kasih banyak2 dan gomo arigato gozaimasu...hait2!!

Actually, award ini dtgnye dr Cik Syarafina, beliau dengan baik hatinye
ingin memberikan award ni tok semua kawan2 beliau (follower setia).
Dan syarat-syarat yang beliau kenakan ialah jawab 3 soalan di bawah dengan setulus hati.

1. Apa yang buatkan kamu mula berblogging?
- Pengaruh dari cerita pendek 'Impian Illyana' yang selalu ditayangkan 15 minit kt tb3 dolu2 tu.
Dalam cerita tu, selalu tgok Illyana update blog beliau pasal peristiwa yang terjadi kt dia.
So, dengan rasa ingin mencuba dan curious yg tinggi Cik Mimie pun sign up account blog.
hikhikhik..siyes!! best sgt blogging ni.

2. Kamu rasa, apa perubahan blog kamu dari dulu sampai sekarang?
- Hmmm, Cik Mimie ase gaya penulisan dan juga entry dalam blog ni kot.
dolu2 cam bebudak skit tulis2 ni, now nampak la cam Dewasa.
Dan juga background serta warna yang lebey meriah+garang..ngeh3x..

3. Apa yang kamu suka pasal Syarafina Zaini atau ceritasyarafina.bogspot.com ni?
- Cik Mimie suka blog ni sebab kemas, santai dan simple.

4. Tag sekurang-kurangnya 3 rakan blogger yang setia.

p/s: Done!! Hope u guys sudi terima award in yer..^_^


6 comments:

  1. nice award..!
    tahniah :)

    rndu ny nk tgk cite
    impian ilyana..huhu

    ReplyDelete
  2. ahsfantasy24: maceh akak..

    ye2, rindu sgt2!! suka tgok ahsraf muslim lam cter ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. best dapat award kan??hehe rase dihargai jer;p

    ReplyDelete
  4. nazirulhazwan: hehehe..betol2!! salah satu semangat tok berblogging gak ni..hehe ^_^

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda