-->

CARI APE TU?

Thursday, January 20, 2011

Bila Ku Dirundung Kebosanan

Salam 1 Malaysia ^_^

Jam sekarang menunjukkan pukul 01:42 pagi. Owh, mata Cik Mimie masih cerah lagi mengadap lappy yg tersayang ni.
Lagipun esok Cik Mimie tak ada kelas, so boleh lah tido lewat2 sikit..kuikuikui!!

Disebabkan hari dah jauh malam, dan semua kawan2 Cik Mimie dah lena dibuai mimpi indah. Kebosanan mula lah menyerang diri ini.
Siyes!! bosan sgt2 sampai dah tak tahu nak buat apa.

Oleh kerana, Cik Mimie tidak mempunyai metabolisma yang kuat tok melawan tahap kebosanan yang makin menganas laksana buaya tembaga.*cit! apa yang Cik Mimie mengarut ni? U all, sila abaikan merapu meraban ini yerk!

Cik Mimie pun mengodeh2 lah Aunty photoshop lam lappy Cik Mimie ni.
Menagih simpati tok mencari kerja apa2 yang patut...ngeh3x..
Dan, hasilnya setelah masuk sini, padam sana, lukis situ dan tampal sinun.
siaplah beberapa hasil editan tangan Cik Mimie yang tak berapa nak seni ni.

u all nak tengok tak?? jeng..jeng..jeng..
-
-
-
-
-
-

1. When Me Be a Rose

2. Cik Mimie and The Chipmunks

3. Berfantasi, Berimaginasi dan Beranimasi

4. We In Key EL C c

p/s: apa pulak lah yang Cik Mimie edit lepas ni!! =_="

-SELAMAT MALAM-

8 comments:

  1. cik mimie kebosanan sangat2 yek...???

    chumeyl jer gambar yg di edit..
    =)

    ReplyDelete
  2. Schajar McFlurry: yup2!! bosan sgt2 ni..hurm..

    Thankz dear...^_^

    ReplyDelete
  3. wahh!! pandainye edit.. saya still beginner niyh hehehe

    New Entry "ada duit tak??"

    ReplyDelete
  4. dayah Snow Heuka: hehe..xde la pndai sgt..yg simple boleh la..hehehe pe2 pun trimas ye!! =)

    ReplyDelete
  5. Pandai awak edit, saya tak reti guna photoshop. awak ajarkan boleh? Saya dah follow awak. Kalau bosan, dtg blog saya ye.

    ReplyDelete
  6. Miss Sunshine: hehe..maceh miss, actually xlah pndai sgt pun..yg simple boleh la..insyaallah ye, xleh nk jnji..ok my dear..^_^

    ReplyDelete
  7. wah beshnyeee tengok
    pandai cik mimie edit
    gmbr2 cmni cahaya tak reti
    sgt.. huhu neway comel taw..
    hehe bosan smpi cmtu sekali ek ngee

    ReplyDelete
  8. CahayaCintaIlahi: hehehehe..maceh cik cahaya..ni pun cik mimie blaja skit2..sbb cik mimie minat edit2 ni..ngeh3x..^_^

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda