-->

CARI APE TU?

Sunday, January 9, 2011

Peliknya Katil Ni!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Ngantuknya, best kalau dapat landing kat atas katil ni.
Da lah hari tengah hujan!! memang best lah tidur..kn?? u all kn??hehehehe....
Actually, Cik Mimie bukan nak cerita pasal tido. Tapi, pasal katil.
Seperti yang kita tahu katil juga memainkan peranan penting dalam kehidupan kita, betul tak?
Ia jugalah yang akan memastikan tidur kita sentiasa lena dibuai mimpi-mimpi indah*cewaahh!!
dan setiap manusia juga inginkan keselesaan.
agak-agak u all lah kn?? boleh lena ke tidur u all lau guna katil-katil kt bawah ni??
-
-
-
-
-
-
[mak aih, pnjangnya tangan & kaki beliau]

[sure, hari2 Cik Mimie mimpi makan burger]

[ini katil ke? berus? tteett!!]

[hahaha, untuk mendapatkan gaya tidur yang statik]

[omaigod!! Jaws under my bed!]

ha!! katil seterusnya ni Cik Mimie suka design dia.
rasa cam nk beli 1 je letak kat dalam bilik..kuikuikui
-
-
-
-
-
taaarrraaa!!
[ipod tu, jgn main-main..hehehehe]

source: Google

p/s: bila lah hujan kt kuantan ni nak berhenti, sejuk2!!

12 comments:

  1. hehe aah pelik la cik mimie
    tp kan chy tingin nk tido atas
    katil yang berbentUk lOve kee..
    yg beSAr pnye bESh kan alahaiii

    ReplyDelete
  2. CahayaCintaIlahi: hehehehe...alololo, t try cari kt ikea eh? ne tau de..hehehe =D

    ReplyDelete
  3. roket kertaz teringin nak tdo atas tilam air.. syi0k wo0o0.. :D

    ReplyDelete
  4. hehe.. tU la nanti la tgU ONGKOS cukup dulu ngeeee ;)

    ReplyDelete
  5. Roket kertaz: hehehe..tilam air?? waaa, da leh bayang da..best2..hehe

    ReplyDelete
  6. CahayaCintaIlahi: hehehe..xpe2, semua itu BISA DIATUR...hehehe=)

    ReplyDelete
  7. hahaha klaka ar katil2 tu...lagi2 yang btol2 ikot bntuk badan tu...seksa nak tido...hahahaa

    ReplyDelete
  8. i like yg burger tu..msti selesa gila

    ReplyDelete
  9. Sarah abadan: hahahah..tau xper..statik jer gaya tido lau guna katil tu..haiiya!!

    ReplyDelete
  10. TiMmiE: huhuhu...sure, malas nk bgun pg t..sbb selesa sgt..hehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda