-->

CARI APE TU?

Monday, January 10, 2011

Facebook Akan Ditutup: Khabar Angin Semata-mata

Salam 1 Malaysia ^_^

Erm, 2-3 hari ni Cik Mimie tgok heboh orang dok cakap pasal Facebook nak kena ttup 15 March nanti. Sampai sahabat2 blogger juga x ketinggalan meng'update' entry pasal topic ni. Kengkawan Cik Mimie pun sibuk tnye Cik Mimie, "eh betol ke nak ttup?", "lar, bosan la aku pasni xleh men game", "nak online bukak pe t lau Facebook xde" dan macam2 lagi la soalan yg keluar dari mulut dorang.

Cik Mimie dapat tahu benda ni pun dari blog Suratan Kebetolan. Pergh, kalau betol la benda ni terjadi. Macam mana Cik Mimie nnt?? owh game2 ku..*adess!! bocor rahsia Cik Mimie suka men game kt Facebook...sshhh, diam2 sudah!!

Tetapi, berita terbaru yang Cik Mimie dapat dari kawan Cik Mimie ni.."thankz Kamarul sbb bg info ni". Bahawasanya, Facebook tidak akan ditutup. Itu semua hanya lah khabar angin semata-mata.


sumber dari: syahirul.com
p/s: tidak semua cerita kita perlu percaya bulat-bulat..^_^

12 comments:

  1. ADfeez: hehehe...saja je kn dorg ni wat gempak..haha

    ReplyDelete
  2. huhu tu la cik mimiee..
    mane satu betOl ni
    jap ckp tutup jap ckp tak tutUp
    sje nak bikin proPaganda jew
    huhu.. sO skrg ni nak pcye
    bulat2 kt mane? hehe

    ReplyDelete
  3. wan gerard: hehe..cik mimie terkena jgak la..=p

    ReplyDelete
  4. CahayaCintaIlahi: hahahha..tau xper..
    nek pening da kpala ni..huhuerm, better xyah caya bulat2 la..segi2 je..ngeh3x..

    ReplyDelete
  5. Roket Kertaz: huhuu..betol2, suka bikin gempak..haaiishh!!

    ReplyDelete
  6. the daten here: hehehe..betol2..

    ReplyDelete
  7. hahaha ok2 kte caye segi2 jew hehe ;)

    ReplyDelete
  8. CahayaCintaIlahi: hahahahha..yup, bgus! ^_^

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda