-->

CARI APE TU?

Friday, January 21, 2011

BlogWalking List 2011 Bersama AbgFeroz

Salam 1 Malaysia ^_^


Ha, mari adik, abang, kakak semua kita join ramai-ramai.
Kalau u all tak join, u all akan rugi.
sebab pe Cik Mimie ckp u all akan rugi?
sebab Blogwalking List 2011 Bersama AbgFeroz ni byk kebaikannya.

1. Minggu pertama tiap2 hari abgFeroz akan blogwalking ke blog u all.
2. Blogwalking list ini akan digunakan oleh blogger baru tok blogwalking.
3. AbgFeroz akan FOLLOW blog u all yang join walaupun u all tak follow beliau.
4. Yang paling best ni, AbgFeroz akan SUBMIT BLOG u all ke GOOGLE SELURUH DUNIA.

bestkan??kan?? rugi kalau u all x join.
syarat-syarat beliau sangat mudah.*boleh klik banner tok tahu.

AbgFeroZ

AbgFeroz, I'm Done..hehehehe..

p/s: jangan malu, jangan segan nak join yer..*cam Cik Mimie lak tuan rumah..hahaha

2 comments:

  1. hik hik hik..
    thanks yeah mnarik entry :)
    da follow..

    ReplyDelete
  2. AbgFeroz: sama2 abgferoz..thank juga sbb invite cik mimie join..weee

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda