-->

CARI APE TU?

Sunday, January 16, 2011

25 Random Things About Me

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, 25 Random Things About Me?? Habislah Cik Mimie tiada rahsia antara kita dah lepas ni..hehe..
Segmen ini telah ditag oleh Nanie kepada Cik Mimie
Gomo Arigato gozaimasu!!

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

Ok2, tanpa membuang masa dan tenaga. Jom sama-sama kita check up, apakah 25 random things tentang Cik Mimie.

1. Bernama Norshamimi Binti Md. Yusop.
2. Anak bongsu dari 9 orang adik-bradik dan mempunyai seorang abang dan 7 orang kakak*giler ramai kn??hahaha.
3. Setakat ni mempunyai 16 orang anak buah.*boleh pengsan kalau semua ada kt rumah.
4. Masih Belajar di salah sebuah kolej di pantai timur*semester akhir sudah..yeeaayhhh!!
5. Sekelas dan sebilik dengan Cik Sha era dan Cik Aswani*member kamcing giler ni.
6. Sangat suka tengak cerita seram+komedi.
7. Suka gelak sorang-sorang bila membaca. Tak kisahla baca buku ke, mesej ke..mesti gelak sorang-sorang kalu benda tu lawak..kuat pulak tu..oppss!!
8. Suka kucing sangat-sangat. Dekat rumah adalah dalam 6 ekor.
9. Sangat Obses dengan kueytiaw+ais kosong.
10. Suka on9 sampai pagi*blogwalking dengan main game kat facebook.
11. Tak suka Coklat + Air Susu
12. Tak suka benda yang manis-manis, sebagai contoh: kek, air manis, kuih-muih dan sekutu dengannya.
13. Sangat fobia naik motor time hujan*sebab pernah jatuh, dan habis kotor baju time tu..baju sekolah plak tu..haissh!!
14. Pelanggan tegar majalah REMAJA.*walaupun dah tak berapa nak remaja dah sekarang ni.
15. Sedang mengembara mencari cinta.*ada tak yang sudi?? hahaha.
16. Melatah*bukan buat2, tapi genetik dr nenek, mak, akak2 dan makcik2.
17. Boleh ngadap komputer/lappy 24 jam*power spek pun makin naik, padan muka ko mimie!!
18. Tak suka dipaksa.*lagi-lagi buat benda yang Cik Mimie tak suka.
19. Masih belum memiliki lesen motor+kereta*insyaallah, tahun ni akan cuba Cik Mimie dapatkan.
20. Seorang yang suka menyendiri.*Best!! boleh muhasabah diri kekadang.
21. Happy go Lucky.
22. Sentiasa mengganggap suatu masalah itu bukan sebagai masalah. *kalau tak faham, buat2 faham je la yerk.
23. Sangat geli dengan Katak dan Cicak.
24. Suka Memasak.*yang simple2 je la.
25. Sayang ISLAM, FAMILY, KAWAN-KAWAN, KUCING dan DIRI SENDIRI.

::25 yang ditag::

p/s: I'm Done!! Sesapa yg kena tag ni, jgn lupe join yer..bolehla kita berkenalan dengan lebih dekat..tol tak??

SELAMAT BERKENALAN

18 comments:

  1. ha...pasni wat entri pasal kucin2 cik mimie lak eh...mesti comey gilerrrrrrrrr (tangan kat pipi,mata kedip2)

    ReplyDelete
  2. hi cik mimie.kita sama name laa.tQ tagged taw..selamat berkenalan.

    ReplyDelete
  3. NaNiE:hehe..insyaallah, kna tggu cik mimie blik cuti lue..sbb kucing2 ade kt umah, xde kt ostel.hehe

    ReplyDelete
  4. Mimie: a'a la nama kita sama..hai mimie..hehe..u'r welkam..selamat berkenalan jgak..hehe

    ReplyDelete
  5. thanks tag Gerrard..^_^

    check gerrard nyer
    http://wangerrard.blogspot.com/2010/11/25-perkara-mengenai-gerrard.html

    ReplyDelete
  6. Wan gerrard: u'r welkam..

    ok2..fly ke sana..wee

    ReplyDelete
  7. perrgghh gile ar jenUH nak mencarik tag 25 orang
    hehe.. neway.. will do it..
    chaiYOk2..hehe tanx cik mimie
    tag chy ;)

    ReplyDelete
  8. melatah ekk .. hehe .. get ready ok.. (^^,)

    ReplyDelete
  9. CahayaCintaIlahi: hehehe..alah, skit je tu 25 org je..hehe..

    ok2, chaiyok2 tok cik cahaya..

    u'r welkam dear..^_^

    ReplyDelete
  10. Roket kertaz: ha?? get ready tok pe ni?? ha?? ha?? *saja wat2 xpaham... hahaha =P

    ReplyDelete
  11. salam persinggahan dari rakan blogger baru..

    ReplyDelete
  12. shamonaz: thankz sudi guling2 kt sini..

    welkam to da blogger world.

    ReplyDelete
  13. nak panggil apa agaknya..mak su..adik su..yang paling bongsu ni..

    ReplyDelete
  14. abadi romeo: hahaha...kt umah akak2 pggil ucu..p, lau abadi pggil je mimie..hihi

    ReplyDelete
  15. da penah buat b4 diz.anyway thnx tau tag. ^^

    http://anak-ummi.blogspot.com/2011/01/25-je-cukup-ke.html

    ReplyDelete
  16. TiMmiE: oh yeker..hehehe..xpe2..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda