-->

CARI APE TU?

Wednesday, January 26, 2011

26. Januari - 06. Februari 2011

Salam 1 Malaysia ^_^

Yeeeaaayyyhh!! Seronoknya Cik Mimie hari ini.
Rasa macam nak guling2 je..hehehe*over pulak Cik Mimie ni kan?
U all nampak tak tarikh kat tajuk entry tu?
Apa?? tak nampak?? *meh sini nak bagi pinjam spek Cik Mimie ni.
huhuhu..nampak kn??

Yup, tarikh itu ialah tarikh hari ini (26.01.2011).
Apa kena mengena tarikh tu ngan kegembiraan Cik Mimie hari ini??
ha, cepat teka cepat. Sapa betol Cik Mimie tak bagi apa2.hehehe.
Actually, hari ini Cik Mimie nak balik kampung (Segamat).
Cik Mimie da mula bercuti sampailah...tu da tuliskan kat tajuk entry, tak nampak lagi ke?
*uiks, garangnya..hehe..gurau je la. Cik Mimie cuti sampai 06.02.2011. *lamakan??

Erm, rindunya Cik Mimie dekat family tak sabar nk jumpa mereka semua.
Sudah berapa minggu Cik Mimie tak balik.
Dan paling2 Cik Mimie tak sabar nak jumpa ialah.
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

Si Montel ni..eeee, rindu sgt2 dengan dia.

[Nur Husnina Aqilah]

Tiket Cik Mimie pada pukul 6.00 petang
dalam pukul 9.00 malam, insyaallah Cik Mimie akan sampai Segamat.
Dekat je Segamat dengan Kuantan..hehe

[MaraLiner The Best!!]

Doakan perjalanan Cik Mimie selamat pergi dan selamat pulang yer?? ^_^
Sayang u all semua..nanti kita sambung dekat Segamat k..
Selamat tinggal

Onion Emoticons

p/s: Kekadang rasa takut pun ada nak naik bas, bila dengar byk kemalangan ngeri berlaku.

8 comments:

  1. hi cik mimie..sudilah join contest blog sy.. http://bifascollezion.blogspot.com/p/bc-2011-contest.html

    ReplyDelete
  2. wah gembira tak terperi cik mimie dapat balek kg ekh. insyaAllah yunk.. cahaya doakan smg cik mimie slmt pulang dan slmt smpi ke destinasi amin. jgn pk bkn2 k.. ;)

    ReplyDelete
  3. mrsbifaa: thankz invite cik mimie...insyaallah t cik mimie join..^_^

    ReplyDelete
  4. CahayaCintaIlahi: hihi..mestila gumbira, lama aw tak balik.hikhik..
    thankz yunk..^_^

    ReplyDelete
  5. yey!!~~ balik kggg!! baby tu comey r..chinese look!!~~

    a'ahkan..rasa cam neves jer nak naik bus tp tawakkal jerlah..kalo nak jadi..xnaik bus pun kena gak...hehee!! selamat bercotiiii


    jom join colourful contest saya..klik link ini

    ReplyDelete
  6. ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥: hehehe..bapak die ade cam chinese look skit..

    hehe..betol2, lau da ajal kt mna2 pun leh jd gak..pe2 pun, doa byk2 minx dilindungi dari semua tu..amin

    ReplyDelete
  7. Mohamadazhan Desa: hihihi..excited skit jer..=D

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda