-->

CARI APE TU?

Tuesday, January 18, 2011

Penat Tapi Seronok

Salam 1 Malaysia ^_^

Holla u all!! Tengah buat apa tu?? skudeng2 blog Cik Mimie ye?? hehehe..
Eh2, Cik Mimie tak marah pun..Cik Mimie lagi suka tau!!
Kalau boleh skudeng2 lah selalu ye! Teehee

Onion Icons

Berbalik kepada tajuk entry, owh hari ini Cik Mimie rasa adalah hari yang sangat2 memenatkan.
Mana tidaknya, kelas Cik Mimie hari ini giler full!!
Dari pukul 9 pagi sampai lah pukul 6 petang.

*9.00 pagi-Kelas Selling with Miss. Diana
*11.00 Pagi-Kelas Entreprenuership with Miss Ita

Then, hari ini boleh plak kelas pukul 2-4 petang cancel.
*kelas International Business.
Sebab lecturer Cik Mimie MC.*semoga cepat sembuh ye Mr. Jega =)

Onion Emoticon

Tapi, dalam penat2 pun Cik Mimie still seronok tau!!..sebab pe??
Sebab pukul 2-4 petang tu ada masa tok Cik Mimie and the geng melakukan aktiviti kami..
Nak tau tak, aktiviti ape?
jeng...jeng...jeng..
-
-
-
Onion Icon
Giler rajin kan Cik Mimie? *ok! x betol pun sebenarnya..huhu..

ini yang sebetulnya Cik Mimie and the geng buat sementara nak tunggu kelas seterusnya pada pukul 4 petang *kelas Research Methodology (RM) with Pn. Yati
-
-
-
-
MSN Onion Icon
[sangat-sangat nikmat kalau u all nak tahu..hahahaha]

p/s: Esok last ada klas..then Khamis+Jumaat cuti...yyeeaayyhh!!Onion Icons


12 comments:

  1. sama la kte..jumaat n khamis cuti..hehehe

    http://jombelajarlagii.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sissyira: betol2..sampai da lali da..hehe

    ReplyDelete
  3. Mohd Firdaus: hehe..yeker..huhu..
    best tp bosan..haha..xtau nk watpe..erm..

    ReplyDelete
  4. wuuuu
    rindunyeee nak study :(
    bru jeh abeh degree tp dh rindu suasana belajar dlu.......

    ReplyDelete
  5. dat's how student life....huhu
    x terkejor dek klas nyer oihh....(^_^) but it's ok, tempuhi dgn sabar n penuh nikmat!! hehehe

    ReplyDelete
  6. wah2 sonok jew munyik cUti tu kan hehe.. khames pun chy cuti nak tengok wyg cite khurafat jom hehe ;)

    ReplyDelete
  7. luvYOU: hehehehe..best kn time study..ag2 ade member2 yg sekepala..
    =) ada je aktiviti ngarut..hakhak

    ReplyDelete
  8. n@jwamz: hehe..betol2..thankz cik najwa =)

    ReplyDelete
  9. CahayaCintaIlahi: heheh..mau x best bunyi nye..2 hari tu..ngeh3x..owh, yeker..cik mimie da tgok la cter tu..

    mmg terbaik la kn..seram!!huhu=>

    ReplyDelete
  10. Cik Yana: alololo, cian die..xpe2 t de masa free g la melawat tmpt blaja dolu2..=)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda