-->

CARI APE TU?

Thursday, December 30, 2010

Entry Terakhir 2010

Salam 1 Malaysia ^_^

Sepatutnya entry ni ditulis pada hari esok. P, disebabkan esok Cik Mimie perlu mendftr masuk ke kolej bg semester baru. Pasti2nya waktu tok mengupdate tiada. So, terpksa la Cik Mimie tulis entry terakhir tok tahun ni malam ni*adess!! napa cam berbelit2 je Cik Mimie ckp ni?? Abaikan..hahaha..

Ok2, bersempena tahun 2010 yang da nk sampai ke penghujungnya. Dan tahun baru iaitu 2011 akan muncul, Cik Mimie ingin mengambil kesempatan ini tok mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua blogger2 tak kira di luar atau di dalam negara*ececeh, cam blogger luar de baca blog Cik Mimie ni..Teehee..

Semoga segala kenangan yang berlaku pada diri kita tahun ini x kira la manis atau pahit, dapat kita pahatkan untuk diberitahu kepada generasi kita akan datang. Bestkan dpt berkongsi kegembiraan..hehe..*ok, da stat merapu-meraban.

Actually, entry ni xde motif pun saja nk mengabadikan entry terakhir tok tahun ni..kuikui..
ok la Cik Mimie chau lue k, nak tito esok nk bgun pagi tok memulakan perjalanan yg sgttt jauh!! *jauh la sangat..

Kuantan here i come!

[picca xde kena-mengena]

p/s: jumpe di tahun baru nanti..weee!!*alamak lupa letak watermark kt picca!! ade ke yg nak copy? tumbuk lelaju t..hehehe

22 comments:

  1. nuR izyan: hihi..bye2 cik izyan, jmpe di tahun baru nnti =')

    ReplyDelete
  2. nak pergi jauh2..lain macam je bunyi...welcome to Quantan..my hometown

    ReplyDelete
  3. happy new year. salam kenal, nice blog u got!

    ReplyDelete
  4. abadi romeo: ahakz, len ker bnyinye? bnyi lgu dangdut eh..haha..thankz you2x..^_^

    ReplyDelete
  5. geekz36: happy new year n salam kenal too!! thankz ya..

    ReplyDelete
  6. cik.shabah: selamat tahun baru jgk ^_^

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru...
    hati2 di amna anda berada...

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru..
    kullu 'am waanti bikhair~

    ReplyDelete
  9. geekz36: no la, Ikip College Kuantan je.

    ReplyDelete
  10. mie: terima kasih en.mie..anda juga ok! =)

    ReplyDelete
  11. ahsfantasy24: selamat tahun baru juga akak.. syukran jazilan =)

    ReplyDelete
  12. 20 je lagi.. adeh..tinggal 30 minit je lagi... http://shahjiehan.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. shahjiehan: huhu..selamat tahun baru..wee~~

    ReplyDelete
  14. geekz36: happy new year too!! =)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda