-->

CARI APE TU?

Tuesday, December 7, 2010

Ayuh Berlari Bersama Bloglarian

Salam 1 Malaysia ^_^

Bloglarian!! pasti ramai da tau kn pasal bloglarian ni;
lau xtau leh klik sini
boleh dikatakn da jd topic paling hangat blogger2 da.
sana sini terjah pasti ade topic sal bloglarian*cam greng pisang panas gitu.
so, Cik Mimie pun xlepaskn peluang tok join bloglarian ni
*nk bg hangat lagi ^_^
syarat-syarat yg perlu dipatuhi.

syarat 1 kna ade banner bloglarian.

::Banner BlogLarian::
boleh klik banner sini tok mklumat lnjut

syarat 2 kna jadi follower bloglarian

::sudah menjadi foolower bloglarian yg ke 400::

syarat 3 kna cipta slogan "saya suka berblogwalking kerana..." (tidak melebihi 30 patah perkataan)

::"Saya suka berblogwalking kerana ia merupakan salah satu aktiviti yang dpt memberi pengalaman yang menyeronokkan dgn berkenalan dengan blogger lain serta dpt berkongsi isu-isu yang menarik dan berguna."::

syarat 4 tag 3 rakan anda.


syarat 5 kena bgtau pemende bloglarian ni pada2 org yg anda tag.

::Ehem..ehem..kepada sapa2 yg xtau sal bloglarian ni. Actually bloglarian ni adala tmpt dimana anda boleh buat blogwalking tnpa buka byk2 tabs. 1 tabs akan memaparkan 5-6 blog.
so, xyah la korg nk klik byk2 tabs nnt. Mudah bukan? jimat masa, jimat tenaga jari anda & mudah berhubung dgn blogger lain ^_^::

syarat 6 dan terakhir commentkn link ni di page furdunesia@nline

p/s: Ayuh kita menyokong bloglarian!! Jadikan ia tempat leyppark yg paling best bg blogger2

8 comments:

  1. tq tag kak mimie...benda ni cam best jer..he3 :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih krn sudi join BlogLarian. Blog sudah disenarai masuk dan boleh cek dan tukar nama.

    jika ada sebarang pendapat,kritikan dan komen, jangan malu2. hambo dak baru belajar...hambo buat ni untuk org macam hambo yang kurang masa bw :)

    ReplyDelete
  3. wah..
    besh 2 sgt2!
    selamat berblogwalking!

    ReplyDelete
  4. adik wyna: bkn macam my dear..mmg best pun..jom join jom!!

    ReplyDelete
  5. bro fareed: sama2 bro..beri tnjuk ajar jgak pd ahli bru ni yer..hehee

    ReplyDelete
  6. lelaki ini: thankz sudi guling2 kt sini..
    jom join bloglarian jom..

    ReplyDelete
  7. honEyBuNNy: ye2 bloglarian mmg best...hehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda