-->

CARI APE TU?

Wednesday, December 15, 2010

The Biggest Loser Asia [season 2]-Finale

Salam 1 Malaysia ^_^

Kalau u all nak tau, semalam telah berakhirnya rancangan 'The Biggest Loser Asia [season 2]' tau. Ha! ada sapa2 tengok x??
apa?? xde!!..ish3x, ngadap lappy je eh? kuikui..
Ok2, pemenangnya juga sudah diketahui..mesti u all nk tau kn??
siapakah??
-
-
-
-
-
-
Taarraa!!
[opps!! ini hero Cik Mimie lorh, wrong person plak..ngeh3x]
*saja wat iklan

The Winner is
-
-
-
-
-
-


Tahniah buat Viveganandam Deveraj yang berasal dari Singapore. Di dalam rancangan ini beliau lebih dikenali sebagai Raj, berusia 24 tahun dan bekerja sebagai 3D modeler. Kalau u all nak tahu beliau telah memenangi hadiah bernilai US$ One Hundred Thousand Dollar.*wow!!byk tu
Berbekal kn berat 144 Kg pada mula2 memasuki rancangan ini. Kini, beliau boleh tersenyum puas dengan berat badan baru beliau iaitu 77Kg. Perbezaan yg sangat ketara, bygkan dia boleh mengurangkan sebanyak 67 kg dalam masa 6 bulan. Hohoho, kalau Cik Mimie xtau la bila tahun leh trun byk tu.
p/s: "Nak seribu daya, xnk seribu dalih"

6 comments:

  1. adoi..termissed pulak finale tu..

    baru tau nie..thanks..nape bukan nai yg menang? huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Tigrismalaya: peratus nai x tinggi lorh..tat die x menang..p, body fish mmg cntik skrg ni..^_^

    ReplyDelete
  3. MiSz_aIN: ye2, berbeza sgt2..^_^

    ReplyDelete
  4. kurus nye!!! nak kurus..nak kurus fah mcm die tuh..

    ReplyDelete
  5. Atika Natasha: boleh je dear..kena rajin exercise n jaga pemakana.. xde pa yg mustahil =)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda