-->

CARI APE TU?

Thursday, December 16, 2010

My Buddies Forever

Salam 1 Malaysia ^_^

HAHA!! Semenjak 2 menjak ni, tjuk entry nk spekong je an? *x boleh bla betol Cik Mimie ni, huhuhu...WATEVER!! Ok2, x nk merapu-meraban ag. Juz straight to the point *spekong ag?haha..n dun belok2 k. Entry kali ni Cik Mimie nk bercerita tentang bodies2 Cik Mimie. Eh, silap lak bukan bodies, but buddies2 Cik Mimie. *bleh lak tersasul!!

Mereka-mereka adalah:-

1. Cik Raidah Aqilah @ Buddy wat keje giler2.
Ok, Cik Mimie da kenal ngan die ni sejak Cik Mimie di bangku sekolah menengah lagi. Bila ditambah, ditolak, didarab dan dibahagi adalah lam 8 tahun da kteorg berkawan. Alhamdulillah semoga kekal dunia akhirat la kn. Lau nk tau Raidah ni seorg yg friendly, kelakar pun ade gak kekdg, otak giler2 kentang, clumsy sgt2 & suka bercakap*sekali die berckp mmg ssah nk benti la kn? Cik Raidah! xmo mara2 ar..nnt kena jual.hehe. Now, dia study kt KPTM Cheras. Untuk last sem ni, beliau perlu menjalani prktikal. [Owh, semoga berjaya untuk anda!!]
Dan, lau u all nk tahu bila cuti2 *xkira la cuti skolah ke, keje ke, semester ke!!dengan dia ni la Cik Mimie selalu hang out. Keje paling giler kteorg penah wat, melalak berpuluh2 lagu kt karaoke jamban n pusing2 bandar dgn hnya berjln kaki dr pagi pai ptg..haha..so crazy!! =_+

2. Cik Wanie & Cik Shasha @ Buddies suka , duka, gembira + nestapa.
Dorg ini plak Cik Mimie kenal masa Cik Mimie mula2 masuk Kolej. Yg baju putih tu Cik Wanie n sebelah dia lak Cik shasha. Dorg juga merupakan classmate merangkap roomate skali. So, pe2 yg terjadi mmg kteorg suka kongsi sesama la kn. *sebb tu Cik Mimie kte dorg ni buddies suka, duka, gembira + nestapa ^_*. Cuma Cik Mimie je la yg Kkdg suka berahsia..haha!! Persamaan kami bertiga yg mmg xleh nk disangkal lg even diberus dgn berus periuk sekalipun dia ttp sama iaitu Melatah!! =_=". Hidup Mishawani!!

3. Encik Najib Lokman @ Buddy paling best diajak bergaduh.
Ha! Mamat poyo ag macho ni lak, buddy Cik Mimie se sekolah menengah. Ya betol, dia merupakan buddy Cik Raidah jgak! hoyye2, thniah tok korg sbb teka dgn betol.*ok Iklan lagi. Actually, se sekolah dolu2 kteorg x brape rapat pun. Bercakap pun jrg kot even 1 klas n 1 team rumah sukan..hidup rumah jingga!! *tetiba lak..ngeh3x. Lau nk tau, after SPM kteorg trus lost contact dan x dpt dikesan. Nak tau sapa yg temukan kteorg semula x? pssstt!!, meh cini nk bisik. Uncle FB yg temukan kteorg tau! Mmg x disgka. Now, kteorg da kembali berhubung. Fakta yg selalu berlaku, stiap kali msj pasti bergaduh..wakaka!! nk wat cmne msing2 xnk mngaku kalah..amik ko!! gaduh ar pe ag..[seronok bergaduh dgn anda Encik MB =P]

4. DBS Family @ Buddies paling sporting tahap dewa.
Wajah2 ceria ni lak classmate Cik Mimie kt kolej. Kteorg adalah dak2 DBS (Diploma Business Studies) merangkap bakal2 businessman + businesswoman in future nnt, InsyaAllah! Lau u all nk tau dorg2 ni tersgt2 la sporting. Ckp je event pe nk wat, mandi laut, makan2, pegi theme park or waterpark? Sure, green light jer dorg bg. *mmg seronok ar ngan dorg ni!

"ok. sampai disini jer bait-bait yg ingin ditulis, de masa update ag."

p/s: aku syg korg sgt2, hope friendship kte ni kekal dunia akhirat. ingt daku dalam doamu.*cewah!!



No comments:

Post a Comment

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda