-->

CARI APE TU?

Saturday, December 4, 2010

Contest Teka Handphone Aesya

salam 1 Malaysia ^_^

say hai2 to my reader..
ade org ajak join contest la plak
so, dgn prasaan yg terharu+excited=gewdik2
Cik Mimie pun menyertai Contest yg dianjurkan oleh Cik Aesya yg comel ni
*bodek2 skit ne tau leh menang.
kuikuikui ^_*

::BANNER CONTEST::

*sila klik tok maklumat lanjut

::SYARAT-SYARAT PENYERTAAN::
* harus menjadi follower Aesyazealous
* Contest ini terbuka kpd semua, kecuali adik beliau Aina.^_^
*Buat satu entri bertajuk Contest Teka Handphone Aesya dan letakkan Banner contest berserta link. Juga banner di sidebar leh klik2 banner diatas tok dptkan kod banner.
*Dalam post tu nyatakan jenis dan model handphone yg beliau guna sekarang...muahahaaha
contoh : Nokia 3310
*Jgn lupe letakkan link post anda di bahagian comment contest ini. tag 2 org rakan anda


Cik Mimie teka : Sony Ericsson Aino


p/s: tarikn akhir 26/12/2010 v(^_^*)

4 comments:

  1. thanks 4 join.. papepun tggu 26 dis nnt ek. mane tau anda peneka yg betul kan..hihi

    ReplyDelete
  2. u'r welkam Cik Aesya ^_^
    harap2 lam Cik Mimie meneka dgn betol..hehe

    ReplyDelete
  3. tQ mimie coz tagged me.all d best ya

    ReplyDelete
  4. Mimie: u'r welkam dear..all the best to u too.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda