-->

CARI APE TU?

Wednesday, December 22, 2010

Segmen Jom Berkenalan

Salam 1 Malaysia ^_^

Ahakz, dpt tag lagi. This time tag tok join segmen anjuran Cikgu Akim.
Cik Mimie telah ditag oleh LiLoHonEy
toce2 ye LiLoHonEy kerana ingat kt Cik Mimie ni.

So, mcm bese la kn. Kalau nk tau syarat2 penyertaan boleh klik2 disini!


Soalan-soalan yang perlu dijawab adalah seperti berikut:-

1. Apakah status anda (single, berpunya, berkahwin, bercerai)..ceritakan sedikit
- Oh, Cik Mimie masih single-mingle but not available.

2. Ceritakan tentang diri anda (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak..cita2.. bla2.bla..)
-Berasal dari Segamat, Johor. Masih menuntut di IKIP College di Kuantan, Pahang (di pantai timur) dan mengambil jurusan Diploma Pengurusan Perniagaan. Next year, akan berada di semester akhir iaitu semester 6. Mempunyai 9 orang adik beradik dan Cik Mimie anak yang bongsu (manja gilew2). So, cita2 Cik Mimie mestilah ingin mempunyai perniagaan sendiri. Bagi sapa2 yg dok area kuantan 2 meh roger2 meh. Kte leypark2 kt mega, ecm or Kp..ngeh3x.

3. Ceritakan tentang Blog anda (promosi la sikit)
-Ok, Blog ni telah ditubuhkan pada 6/1/2010, belum cukup setahun lagi. Actually, blog ini telah diabaikan dalam jangka waktu yg agak lama jgak, lau x silap Cik Mimie dalam 3-4 bulan atas alasan Cik Mimie terlalu sibuk dengan jadual kelas*betul! sem lepas xde masa langsung nk update. But, baru-baru ini ia telah kembali aktif dan akan kekal aktif selepas ini. InsyaAllah.

Blog ini xlah sehebat blog2 blogger lain, juz simple jer. Kebanyakkan entry yg Cik Mimie tulis adalah mengenai diri sendiri, surrounding Cik Mimie, dan juga info2 yg boleh dikongsi bersama. Dan x lupa juga mengenai contest2 dan GA yg dianjurkan oleh blogger2 lain*tanda sokongan Cik Mimie kpd mereka2.

4. Apa pandangan anda tentang dunia blog?
- Jujur Cik Mimie katakan, yang dunia blog ni amat2 menyeronokkan. Kita boleh berkongsi macam2 perkara dengan blogger2 len dan juga orang2 diluar sana. Selain dapat menambah pengetahuan kita, kita juga boleh menambah kenalan melalui dunia blog ini.*rugi sapa yg x join.

5. Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog.
- Always salurkan info yang berguna dan pastinya u all xkan rugi menyertai dunia blog ini. Keep it up guys!!

6. Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda
- Apa yer?? mybe xde sentuh pasal hal2 politik kot*sbb x minat..ngeh3x..

7. Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
- InsyaAllah, kalau diizinkan Allah selagi mata ni tak tertutup selagi itulah Cik Mimie akan menulis blog. Dan berharap sgt blog Cik Mimie diterima oleh semua lapisan masyarakat.*ttteett!!

Cik Mimie tag:-


p/s: "hope sapa yg ditag ni sudi menyertai segmen ini, boleh la kita berkenalan dengan lebih dekat lagi. betol x?"

enjoys guys!!

Tarikh tutup: 03/01/2011


4 comments:

  1. nice blog..btw!
    salam perkenalan..smoga berjaya capai cita2..good luck ntok final sem!

    ReplyDelete
  2. Best2..
    Huhu..
    Aik, ade trkh tutup gak ek?

    *Sy suka org Johor! Waaa..

    ReplyDelete
  3. :Cikgu Akim:: Thankz cikgu, salam perkenalan dari cik mimie jgak..hope lpas ni boleh la kte2 sume K.I.T selalu..^_^

    ReplyDelete
  4. d_tieah: mmg best jom la join skali..
    xmo malu2 k..yup, ada due date lorh..sempat ag ni..

    kenapa suka org johor?? coz johor jgak eh??huhu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda