-->

CARI APE TU?

Tuesday, December 28, 2010

Masanya Hampir Tiba

Salam 1 Malaysia ^_^

Hari ini 28/12/2010 bersamaan hari Selasa. Ini bermakna ada 2 hari lagi sisa-sisa cuti sebelum Cik Mimie melangkah masuk Semester Baru@Terakhir pada 31/12/2010.*maaflah kalau lepas ni jrg da update blog+bw.


Sedey pun ade, maka tamat la aktiviti-aktiviti Cik Mimie pada musim cuti ni.
kejap betol masa berlalu, sekarang Cik Mimie telah bergelar "super-duper Senior".


Selepas ini xdapat la Cik Mimie nak bermalas-malas lagi kat rumah. Bgun tido dinihari, seperti apa yang telah selalu Cik Mimie lakukan. Berangan-angan tggu Zizan Raja Lawak lamar Cik Mimie.*ahakz perahsantan lebey ni.


Aktiviti bersiar-siar juga harus dihentikan. Kalau tidak pantang free mesti da pusing-pusing Bandar Segamat+Cuci Mata.*Sambung kt Kuantan.


Dan yang pasti bila kelas da start nnt, assignment jgan cakapla. Menggunung bagai Gunung Ledang.*Whoa, kna prepare masa ni!!


Akhir sekali, terpaksa la memokuskan diri depan buku untuk mencapai cita-cita yang diidam-idamkan.*pokus mimie pokus!!



Yang paling-paling sedey!! Xdapat jadi minah scoot da...

[motor yang selalu jadi mangsa bawa Cik Mimie ke sana ke mari]

p/s: semester baru, tahun baru, maka azam pun mesti baru..Chaiyok2 Cik Mimie!!!

4 comments:

  1. Selamat menyambung pelajaran.
    Rajin rajin study ye:)

    ReplyDelete
  2. Mabuk: ahakz, thank you so much...insyaallah!!

    ReplyDelete
  3. Selamat bersemester baru cik Mimie!

    ReplyDelete
  4. Cik Yana: thankz so much dear.. =)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda