-->

CARI APE TU?

Thursday, January 13, 2011

Selangkah Kami Bersama

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai, u all!! sihat tak hari ini?? Cik Mimie doakan semoga semua sihat2 blaka la ye. Mana yang tak berapa nak sihat tu, jangan lupe pergi klinik tau.
Erm, agak lama jgak la Cik Mimie tak update blog ni. Agak sibuk dengan tugasan kelas, almaklumlah dah semester akhir *padahal idea takde..hahaha.

ok, berbalik kepada tajuk entry "Selangkah Kami Bersama"
erm, mesti u all ngah main teka-teki kn?
dengan sapalah Cik Mimie melangkah ni? dan kemana lah agaknye Kami ini melangkah?
adakah Cik Mimie nak kawin?? ttteeett!! *mmg tak ar, muda ag tau. kuikuikui..

Actually, untuk entry kali ni Cik Mimie nk story-mory tntang blog2 teman baik Cik Mimie.
Mereka berdua ni merupakan roomates dan juga classmates Cik Mimie..

so, dengan ini terjawablah semua persoalan di atas.
Di mana, selangkah kami bersama adalah kerana mereka berdua telah pun melibatkan diri di dalam dunia blog ni. *setelah dipujuk dan dirayu oleh Cik Mimie..hahaha..kejam tak?

Mari terjah blog Cik Sha era "Ribena Kekasih Hati"


"blog yang baru sahaja diaktifkan, kenapa beliau memilih nama blog begitu?
sebab kekasih hati beliau sgt menyukai air ribena. *u all tahu kan air ribena tu mcm mana? Kalau tak tahu boleh tnya Cik Sha era sndiri.
hehehe..kebanyakkan entry beliau tulis adalah berkisarkan hidup beliau."

Mari terjah blog Cik Aswani "Cahaya Mutiara"


"Blog yg comel ni plak diberi nama Cahaya Mutiara oleh tuan rumah sendiri.
sebab apa? sebab itu adalah makna nama beliau Nur Aswani. Entry di dalam blog ini juga kebanyakkannya mengenai diri dan hidup beliau."

p/s 1: seronok bila ada teman2 yang mempunyai minat yang sama.

p/s 2: jangan lupe terjah blog mereka.

p/s 3: we are friend forever and ever..^_^ Love both of u much and much!!

No comments:

Post a Comment

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda