-->

CARI APE TU?

Tuesday, September 23, 2014

#7 Liebster Awards

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, fenomena Leibster Award atau LA masih hot lagi dikalangan blogger-blogger kita ni. Termasuklah Cik Mimie yang tidak terkecuali untuk menerima LA *pergh ayat pepagi ni..hahaha..fenomena? boleh la kan..:p. So, untuk LA ketujuh ini ditag oleh FIFIE FEYCA *Thank You My Dear :)


Soalan-Soalan yang diberi :-

Jawapan bagi soalan diatas : -  

1. 

 2.

3.
 


4.
- Kumpul Duit Nak Kahwin
-Beli Kereta
-Ambil Lesen Kereta
5.
-Rindu Awak 200%
-Maaf, Jika Aku Tak Sempurna
-Ribbit
6. So, far takde lagi kehilangan or putus Cinta.

7. Hehehe..ex takde..so takde jawapan unuk soalan ini :)

8. 
-Syahirah-
-Oxy-
-Fair & Lovely-
-Vit E Collagen-
-Now, guna Dnars-

9. Produk dia lengkap ada krim siang, krim malam, sabun pencuci. Tak berminyak dan jerawat dimuka pun dah takde. Suka sangat :)

10. Cik Fifie ni kalau tengok dari segi penulisan di blog seorang yang periang, comel dan peramah. betul tak? :)

11. Cik Mimie tengok blog Fifie dah tip top da rasanya tak perlu penambahan kot.
Ok done!

p/s : Malas nak tag sesiapa..sapa nk jawab soalan Cik Mimie boleh -KLIK SINI-

6 comments:

  1. yeah.. cik mie dah berjaya buat fie tersenyum, tergelak sorg kat sni... hehe!! lagu, gamba, quote, perfect answer... love u cik mie.. hehe..

    btw cik mie pn dah nk kawen yew.. jgn lupa jemput fie yew... untung cik mie xpernah kehilangan.. alhamdulillah...

    oww.. cik mie guna Dnars ye.. dah berape lme pkai?? mcm best jek klu berjaya hilangkn minyak n jerawat tuh.. bole beli kat ne? mahal x?

    soklan 10 & 11 -- hik3x ade org puji kita la... lalala.. :P tq alhamdulillah :) tq sbb sudi jawab tau cik mie,.. keep in touch.. hp2 sokmo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Fie :) Love u too..hehehe

      InsyaAllah, tiba masa nanti Cik Mimie jmput fie ye :)

      Aah, Cik Mimie guna Dnars adalah dalam 2 bulan lebih. Alhamdulillah muka semakin cerah, jerawat pun da xde..hee..murah je satu set RM50.00 dekat kedai jual barangan kosmetik or jamu2 macam ada kot.

      Ur welkam fie :) KIT too :)

      Delete
  2. Hahaha, serius lawak gambqq yang first tu. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...muncung dia yang tak tahan :)

      Delete
  3. comel je gamba first tuu..hahaha

    oh guna dnars.. muka kite bminyak da pening da pilih produk pe,. smua xbjalan -,-

    ReplyDelete
  4. no 1 tu kenapa nak seksi sangat mulut dia? haha

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda