-->

CARI APE TU?

Monday, September 8, 2014

"GIVEAWAY : BLOGGER 1 MALAYSIA"

Salam 1 Malaysia ^_^

Ok, disebabkan line internet sangat slow macam siput. So, Cik Mimie susah nk blogwalking serta join Segmen & GA u Olls..Sorry tau! Inipun Cik Mimie kumpul kesabaran yang tinggi untuk tunggu ia Loading..>_<".. GA anjuran schaz, terima kasih invite Cik Mimie, mana yang ada tag Cik Mimie terima kasih jugak tau :)

http://schazjohari.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogger-1-malaysia.html
Klik-Klik Banner Untuk Join :)
  Cik Mimie adalah salah seorang blogger yang berasal dari Johor :) SEGAMAT tanah tumpah darahku..cewaahh~!


bighandesign

Kenapa Cik Mimie jadi blogger ye? Actually, Cik Mimie mula terjebak dengan blog since Cik Mimie jadi student kolej. Tau je la kan life student kan, banyak masa ngadap laptop..haha..So, bagi ingin mengisi masa lapang tu Cik Mimie pun berblogging. Sangat seronok selain dapat meluahkan apa kita rasa, bertukar-tukar pendapat kita juga boleh tambah kawan dengan dunia blog. Sebab tu Cik Mimie nak jadi blogger :)
Mangsa Tags :

Due Date : 27 September 2014

I'm Done :) Selamat berjaya dan selamat berkenalan semua :) Blogger 1 Malaysia ^_^

p/s : perut dah kenyang mata mula rasa mengantuk =_="
 

12 comments:

  1. saya berblog sebab nak isi masa lapang disamping menjana pendapatan..hehehehehehe :D
    DAN BERKONGSI PENGETAHUAN DAN PENGALAMAN...^^

    CIK MIMIE jgn buat buat tak tahu...yang anda juga di tagg untuk satu awards...come and visit me..sila lapor diri ke blog sy skrg ^^
    jgn lupa komen sekli kerana komenmu amat berharga :D

    ReplyDelete
  2. hihihi.. nak join ni jugak tapi nak kena cari masaaaa.

    ReplyDelete
  3. all the best! ^^, rasa macam dah join. lupa. hahaha

    ReplyDelete
  4. goodluck mimie. thanx join. owhh..orang segamat ea. schaz suka mkn nasi lemak dkt station kereta api..sedapppp termasuk satey sotong. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasi lemak kat situ memang sedap :) Sotong cucuk Cik Mimie paggil sedap dgn kuah kacang die..nyummy :)

      Delete
  5. tahniah! kak Mimie menanglah! :D

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda