-->

CARI APE TU?

Monday, September 22, 2014

Google Yourself - Facebook Fun Apps

Salam 1 Malaysia ^_^

Ok, baru tahu pasal application ni. hahahaha..*gelak dulu, pepandai dia je google kita..hahaha. Actually terjumpa benda alah ni dekat blog Yun Sing masa singgah BW. So, tangan pun menggatal nak cuba*padahal excited nak tahu apa yang google jumpa pada diri Cik Mimie ni..hahahaha..*gelak lagi.

So, the result is after Cik Mimie Google Myself :)


"Norshamimi Md Yusop has a kind and conscientious type of personality. She is a born artist. Usually puts the needs of others above her own needs. Stable and practical in taking a decisions and has a good observation about people"

Translation : "Norshamimi Md Yusop mempunyai satu jenis personaliti yang baik dan teliti. Dia satu seniman dilahirkan. Biasanya meletakkan keperluan orang lain di atas keperluan-keperluannya sendiri. Stabil dan praktikal dalam mengambil satu keputusan dan mempunyai satu pemerhatian yang baik tentang orang"

*ayat translate pun pelik-pelik..hahahahaha.. :)

Erm, macam ada betulnya..hahahaha..pepandai je Mr.Google tilik cik Mimie :p

U olls rasa betul ke idok?

P/s : Nama pun fun apps, suka-suki je la...hahahaha.. :D

20 comments:

  1. mama pernah try jugak... kelako pun adaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mama? hehe..memang gelak Cik Mimie baca..hehe :)

      Delete
  2. HAAAHAAAHAAAHAAA............cik mimie guna google translate ke??harap harap betul betul cik mimi jd retis..heeheheheheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie guna Google Yourself Apps dekat FB lor..hahaha..jadi retis kampung boleh ler..nyanyi dalam bilik air..ekekeke..

      Delete
  3. amboi...gagah dia google bagai..kekeke... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..inilah takde keje namanya..hahaha

      Delete
  4. Tengah trend mende ni kat fb..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Ramai jugak blogger post entry pasal apps ni.hehe :)

      Delete
  5. Replies
    1. Sabar Cik Oren sabar..jgn gelak..jgn gelak..hahaha..

      Delete
  6. Dah pernah try apps ni. ada yg betul. ada yng tak. hee

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Nanti Ayu cuba k? :) pastu share tau...hahaha

      Delete
  8. hahahaha, tak pernahh tryy pulokk. ~~ senimann tu. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, Cik Mimie perempuan Seniwati lor..hahahah

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda