-->

CARI APE TU?

Monday, September 15, 2014

Selamat Pengantin Baru Nurul Atikah Dan Suami

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai U oll, Sorry tak balas jejak U oll agak sibuk sedikit. Hari ni Cik Mimie cuba balas semua jejak U oll ok? :) So, entri hari ini nak cerita pasal majlis perkahwinan kawan lama @ kawan sekolah rendah Cik Mimie. Wah, 12 tahun sudah kutinggalkan zaman sekolah rendah. Kejap je masa berlalu kawan-kawan pun sorang-sorang dah naik level..ekekekeke..

Majlis berlangsung pada hari Sabtu yang lepas (13.09.2014). Cik Mimie pergi after balik kerja dalam pukul 1.30 petang bersama-sama dengan Incik Kesayangan, Kakak & Abang Ipar Cik Mimie :) Malas nk celoteh panjang-panjang layan gambar je ye :)

Lari jumpa pengantin sekejap..Curi-curi ambik gambar.. Cantiknya Ika :)
Opps!
Selamat Pengantin Baru Ika & Suami :)
Bagai pinang dibelah dua *Close up sikit!
Classmate Batch 1997-2002 SK Dato Seri Maharajalela (Cik Mimie, Farihin, Aishah, Azinuddin, Salehin & Amir) Tua dah kami..hahahaha..
Bersama pasangan masing-masing..ekekeke..:p
Actually Cik Mimie xdan nak tangkap gambar. Semua gambar di atas diambil oleh Amir credit dekat dia..Aku pinjam gambar ko amik sebab ko je yang bawak kamera besar gedabak time tu..hahahaha..

Haish, rindu time dolu-dolu..hahaha..semua bukan main nakal lagi, sekarang dah besar dah jadi ustaz pun ada..hehe..kebanyakkan kawan sekolah Cik Mimie sudah jadi Cikgu & Jururawat sekarang ni..huhu..Next time, nak buat reunion pulak..bestnye :)

p/s : Kenangan sebagai seorang student memang terbaeekkkk!!

5 comments:

  1. comelnyaaa.. ni warna peach n biru kan? cnteknyaa tema kawen ni ;)

    ReplyDelete
  2. wah. bestnya reunion!! :D

    ehem-ehem, bila nak merasa makan nasi minyak ni.. kat Johor pula tu. saya baru sekali g Johor, rasa macam nak g lagi. hehehe

    ReplyDelete
  3. kawan saya punya tema kawen pun kaler ni :D

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda