-->

CARI APE TU?

Wednesday, September 3, 2014

Segmen : Nak blog URL by Macam-Macam Cerita

Salam 1 Malaysia ^_^

Ok, lama x join segmen sebab bz sebelum ni. So, Segmen pertama bulan September..Jom join jom :) Anjuran Macam macam Cerita

http://thisni3zahata.blogspot.com/2014/09/segment-nak-blog-url.html
Klik-klik Banner untuk Join :)
 I'm Done :)

p/s : balik dulu ingat nak singgah pasar malam jap..hehehe :)

13 comments:

  1. selamat bersegmen :)
    http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
  2. selamat bsegmen :) igt nak join jugak segmen ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nad :) jom join ramai2 :)

      Delete
  3. Blog anda di anugerahkan the versatile blogger award...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  4. saya pon join jugak

    http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
  5. sy join jugak :)
    meh jemput ke blog sy

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
  6. Hai,
    dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-nak-blog-url-by-macam-macam.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda