-->

CARI APE TU?

Tuesday, September 30, 2014

Pasangan Curang, Apa Tindakan Anda?

Salam 1 Malaysia ^_^

Semalam masa stalker FB, Cik Mimie terjumpa picture ni tapi lupa pulak dekat FB siapa. So, rasa macam nak update entry nak tengok tindakan yang mana akan U Oll amik terhadap GF or BF U Oll yang curang tu. Jom, bagi pilihan dan sebab kenapa U Oll pilih tindakan tu.

Credit : FB
 Cik Mimie pilih No. 4 tanya kenapa curang, sebab kalau boleh Cik Mimie nak tahu sebab dulu. Kalau sebab dia bagi tak munasabah baru Cik Mimie pilih No.5 Tumbuk keduanya. *tapi kan rasa macam nak pilih semua..hahahaha..

p/s : Saja sesuka suki share benda ni :)

19 comments:

  1. Replies
    1. Hahahaha..boleh-boleh takde masalah :)

      Delete
  2. Replies
    1. Boleh-boleh..tapi kena pikir pnjang lor..akibat t tak pasal duk lam bilik besi..hehehe :p

      Delete
  3. no.12!!! tkpe.. xde jodoh lewwtew.. pasrah gila nih..kahkah..

    ReplyDelete
  4. Alaaaaa satu pun x ada pilihan akak. Tambah no 13. Tinggalkan je carik org lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..myb die lupa nak masuk dalam list :p

      Delete
  5. Replies
    1. Hahahaha..no.6 yg tak tahan tu... terbaekk!!

      Delete
  6. Haha...no komen..mintak dijauhkan..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee..amin juga..jus for fun je mama :)

      Delete
  7. saya pilih no 1 lepas tu no 9. wakakakka

    ReplyDelete
  8. alahh biar jela dia ng pasangan baru dia tuu..
    nnt pasangan baru dia pon akan rase ape yg kite rase...
    dengan dia2 skli rase
    heheheheeh
    tak rugi pon bile ade pasangan yang xtau nak mghragai

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..what u give, u get back bak kata omputih :)

      Delete
  9. nak semua sekali boleh? hahahaha.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda