-->

CARI APE TU?

Sunday, September 7, 2014

Day 5 - A Song That Makes You Want To Dance

Salam 1 Malaysia ^_^

Good Morning U Ollssss!!! Hari ini cuti..tapi kejap lagi nak pergi Tangkak ada appointment..huhu..So, cabaran hari kelima untuk 10 Days Music Challenge. Suka sangat2 untuk cabaran kali ini..Yeeayhhh!!Jom kita berzumba..yiihhaaa!! Enjoys Guys..


Lagu ini buat Cik Mimie rindu time study dekat kolej dulu, sebab lagu ni la Cik Mimie and classmate buat persembahan tarian bersempena Annual Dinner fakulti Cik Mimie. uikkk, jangan tak caya Cik Mimie menari..hehehe..*malu nak tnjuk video menari tu..tak payah lah yerk..hehe..

p/s : Gee..Gee..Gee.. Baby..Baby..lalalalalala(satu-satunya lagu K-Pop feberet Cik Mimie..hahaha)

12 comments:

  1. cik mimie jangan tak tahu...lagu nih lagu kpop paling legend...hehehehehehehee.........sampai skrg pon kalau dgr best (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe, dengar banyak kali pun xpe..best :)

      Delete
  2. fyooo KPOP!!! kehkeh
    nadyya kureng skit kpop2 nihh ;p

    nadya tag
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-zyrazhr.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita :) Kureng jugak..hehehe..

      Wah, kena tag..Thank you Nad :)

      Delete
  3. bila cik mimie menari. hehe. kang nak dgr la lagu ni kot nak menari jugak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MEnari time kat kolej dulu, untuk Annual Dinner..hahaha..terabur step.. :p

      Delete
  4. haaaaa kantoi layan koreaaa!!!


    hehehe

    ReplyDelete
  5. wowwww Cik Mimie nari ikut gee :D shareee la videooonya hihihi

    ReplyDelete
  6. k-pop mmg... kita suka yg wonder girl ke apa ntah.
    noob giler k-pop hohoho

    ReplyDelete
  7. oh, cik Mimie minat kpop ke. hehe. saya dulu minat gak, tapi sekarang dah kureng sikit.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda