-->

CARI APE TU?

Friday, September 12, 2014

Day 10 - Your Favourite Song Ever

Salam 1 Malaysia ^_^
Alhamdulillah, akhirnya 10 Days Music Challenge tamat pada hari ini. Yeeeaaayyyhh!! Cik Mimie berjaya menyahut cabaran Budak :) Jom2, dengar lagu yang menjadi Favourite  ever Cik Mimie..Hehehe :D

Taadaaaa... ^_^


Dan juga lagu ini :)


Eh, ada satu lagi..Indie band forever!!


P/s : Saja nak tampal video banyak2!! sebab last day challenge kan..hahaha..ikutkan banyak lagi~~hehehe

9 comments:

  1. Ainan Tasneem e yg kita kenal dlm 3 artis tuh T_T
    hahahahahaha...yeayyyyy!tahniah ..mission completed ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaeeyyyhhh!! Chalengge da abis..heheh :)

      Delete
  2. alaaaaaaa...tader pon fatin liyana masuk top 3 blogger faveret...hehehehehehe...kalau akak tak kenal fatin liyana ushar - ushar lah blog dia..one of most top blogger di malaysia.....heheheheh..legend gituhhhh...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fatin liyana opkos la kenal..:) Die minta 3 so bg 3 je la..hehhee.. :p

      Delete
  3. cuma kenal ainan tasneem je. hahaha.

    ReplyDelete
  4. hahaha, haritu kita jumpa ainan tasneem nyanyi~ dia nyanyi lagu baru. bestt wuu~ HAHAH. lagu ni pun best.

    ReplyDelete
  5. ok. lagu 1 dan 2 kite sukaaa! yehh.. aku suka dia.. alolo

    ReplyDelete
  6. lagu ainan tasneem jelah yang kenal pun, yang lain.. kriot. xD mungkin boleh cuba dengar lepas ni

    ReplyDelete
  7. Eh eh eh Ainan Tasneem laaa..... Layanz.. Ingat lagi sekali tu dalam bas Rapid, telepon bunyi.. dah letak lagu 150Juta tu sebagai ringtone.. semua penumpang lain pakat pandang macam 'eh.. apa punya budak cina letak lagu Ainan Tasneem sebagai ringtone' Bhuahahahahaha..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda