-->

CARI APE TU?

Monday, September 1, 2014

Sayur Goreng Ala Cina - White Lily

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Tengah Hari u oll!! Dah lunch ke? Hehe.. Ok, entry ni juz nak tunjuk hasil masakan Cik Mimie yang mana resepinya Cik Mimie ambil dari blogger cute kita White Lily@Naalisa. Thank you for sharing Naalisaa, sedap sangat-sangat lauknye.:-). Tapi macam Cik Mimie pernah bagitahu dalam 1 entry yang "Cik Mimie suka olah resepi ikut apa yang ada dalam peti ais" so, untuk resepi ni Cik Mimie tambah isi ayam yang dipotong dadu. Memang terangkatlah!*hehehe..jangan mara tau Naalisaa :-)

Ini dia hasil sayur goreng ala cina tu..


Wah, perut dah berbunyi la, kalau u oll nak resepi dia boleh terjah blog Naalisaa. Klik je nama dia yang atas tu ye..Cik Mimie malas la nak tulis resepinya..hehehe..ok, jemput makan semua :-)

P/s : terliur x? Terliur x? Hehehe :p

15 comments:

  1. Wahh camm sedaap je~~ baru lepas lunch kari ayam. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap sangat Aina :-) wah, kari ayam pun sdap!

      Delete
  2. baru lepas terjah blog naalisa. haha. dtg sini sambung terliur la nampaknya. cik mimie nak sikit. hehe. dap nye la hai :)
    nak try gak la nti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..bleh, meh dtg umah Cik Mimie meh! :-)

      Delete
  3. fuhhh sedapnyaaaa. harini nadyya masak ayam sup je.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sup ayam..feberet Cik Mimie tu..dapnye :-)

      Delete
  4. wah.. sedap ni.. nak masak pun macam senang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, mama kena cuba tau :-) senang sangat mama!

      Delete
  5. aishhh.. apa niii. kembang tau. haha.. terliur pulak malam malam gini. ahaaa.. guna ayam pun okay lah kak, banyak jenis. sedap pulak. sekali ngan bebola, sayur. perh XDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergh!! Terangkat kan?? Hehehe..sedap :-)

      Delete
  6. sedapnyaaa.. nasib baik dh dinner. hehee

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda