-->

CARI APE TU?

Friday, September 5, 2014

CPUV PERTAMA SEPTEMBER : Kotex SELV - Panty Liner

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai u oll..Dah lunch ke? mmm, entry ketiga untuk hari ini...Alhamdulillah, baik sungguh hati Mr.Nuffnang ni melekat CPUV yang pertama untuk bulan September*terima kasih Mr.Nuffnang :-)
Semakin bersemangat Cik Mimie nak berblogging :)

 
CPUV Campaign On Going
-HP Demand Gen Digital-
-Jacob's Simple Pleasures-
-Kotex SELV - Panty Liner-

Iklan yang sedang menari-nari :)

http://www.kotexselfv.kotex.com.my/

P/s :Nanti jangan lupe klik2 ye..nanti Cik Mimie klik2 nuffnang u oll pulak.. :) Terima kasih!

15 comments:

  1. tahniah..Za pun dpt..tapi tak update entry lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. tahniahh~ T___T aina ni bile nak dapat entah lah. hahah.

    ReplyDelete
  3. tahniah. nadyya tkdapat laa.. sedihh.. kehkeh

    ReplyDelete
  4. Wa Waa Waaa .. Meriah sungguh cpuv dia .. Oriteeeee , nanti cheq klik-2 kalau terserempak nah . Takkan kasi lepas .. Okay laaaa dah 3 entry untuk hari ni .. Dayah takda lagi entry untuk hari ni .. ihiksss ;)

    ReplyDelete
  5. nakk tanya akakkk!dalam sehari akak dpt total UNIQUE VIEW berapa dalam masa satu hari?nak jugakkkkkkkk CPUVVVVVVVVVVnihhhhhhh!

    btw klik iklan dia lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unique view akak average dalam 50-100 je aiman..ciput je :)

      Delete
  6. Banyaknya cpuv ON GOING.. jealous tengok.. hihi..

    ReplyDelete
  7. bestnya.. bila la turn saya plak nak dapat cpuv. huhu

    ReplyDelete
  8. tahniah ya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  9. tahniah cik Mimie ^^,

    dah lama x jenguk sini. sorry ye, nanti dah free, saya terjah habis-habisan. hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah cik Mimie.. dapat juga cpuv tuh..

    ReplyDelete
  11. tahniah tahniah hihihi.. semoga mendapat lebih banyak CPUV

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda