-->

CARI APE TU?

Tuesday, September 9, 2014

Day 7 - A Song That You Hate

Cabaran hari ketujuh...yeeaahyhhh!! 3 hari je lagi..phewww, berpeluh-peluh buat cabaran ni...hehehe :) So, untuk hari ini lagu yang Cik Mimie benci. Tapi bukanlah benci cuma tak berapa minat je..huhuhu..Tak tahu kenapa, juz music yang heavy-heavy..buat Cik Mimie sakit kepala. Ini salah satu darinya lah kan.

Tak beberapa suka dengan music dia..hehehehe..:)

p/s : Internet lambat macam siput =_="

9 comments:

  1. haha. cik mimie, kite suka la lagu2 heavy. lagi2 MCR, AX7 dan ramai lagi. hehe. takpe2 taste masing2. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Cik Mimie tak suka pulak..pening kpala la dgr budak :)

      Delete
  2. Arghhhhhhhhhh kenapa cik mimie tak suka lagu yg kita suka ni.. ya tohannnnn. *pukul2 bahu cik mimie*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..aduh, sakit bahu Cik Mimie.. alor, Music die heavy sgt la..sakit kpala...hehehe

      Delete
  3. I like heavyyyy music. hehehe! american idiot best lah~ citarasa kita berbeza x)

    ReplyDelete
  4. saya kalau lagu rancak, saya suka Muse. hehehe. lain x boleh terima sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie yang rancak memang kureng skit..x brapa nak layan..:)

      Delete
  5. -_- try buuka. baru 3 second tutup balik. pening kepala nak layan lagu cam ni. hahaha. kita geng kak. T__T

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda