-->

CARI APE TU?

Friday, September 26, 2014

Segmen Bloglist Cun Oktober 2014 by Ekinnuar

Salam 1 Malaysia ^_^

Ok, Join tadi dah join GA kali ni Cik Mimie join segmen pula..hehe..Terima kasih Ekin sebab invite Cik Mimie :)

http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-cun-oktober-2014-by.html
Klik-Klik Banner Untuk Join :)

Apa yang anda dapat:

10 blogger terpilih akan menghiasi ruang Bloglist Cun saya..dan ade ganjaran hebat lagi, saya akan buat blog review bagi 10 blogger tersebut..haaa suke tak suke tak...



apa tunggu lagi..selain anda popular di blog saya selama sebulan..anda juga berpeluang menambah follower dan berkenal2 dgn blogger lain...insyaAllah saya akan follow semua yang join..

jom ikut syarat2 mudah ni..



..........................................



Syarat-syarat:

1. Follow blog saya

2. Buat entry bertajuk Segmen Bloglist Cun Oktober 2014 by Ekinnuar

3. Copy banner cun kat atas tu

4. Link kan entry tersebut ke ruang komen di bawah

Due Date : 30 September 2014

17 comments:

  1. Selamat bersegmen CM aka Cik Mimie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..CM ye? Gelaran baru ni..hehe..Terima kasih Budak :)

      Delete
  2. ayu join jugak cik mimie
    selamat bersegmen
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-cun-oktober-2014-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, selamat bersegmen untuk Ayu jugak :)

      Delete
  3. all the best! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-cun-oktober-2014-by.html

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah fillah
    Ade Singgah

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-cun-oktober-2014-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ukhwah Fillah jugak :)

      Selamat bersegmen :) Terima kasih singgah sni :)

      Delete
  5. all the best!
    ronda2 dr segmen yg sama.. :D

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-cun-oktober-2014-by.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda