-->

CARI APE TU?

Friday, September 19, 2014

#5 Liebster Awards

Salam 1 Malaysia ^_^

Entry Keempat untuk hari ini :)  Liebster award yang kelima ditag oleh Schaz Johari. *Terima kasih bebanyak tag Cik Mimie :) Ok, now jom kita jawab soalan yang diberi..


1) Korang ade 1st love dan sejak bila ade 1st love?
 -Ada, sejak habis study dekat kolej tahun 2011

2) Apa impian korang?
 -Ingin menjadi anak, isteri, ibu serta hamba Allah yang Solehah :)

3) Apa yang buat korang cepat melenting? sebab?
-Orang yang tak faham bahasa sebab tak suka nak ulang benda yang sama kita cakap.

4) Korang rasa sukan permotoran kereta sesuai tak dengan perempuan? sebab?
 -Sesuai je bagi Cik Mimie, sebab minat seseorang tak semestinya sama. Lagipun sekarang dah ada tempat yang selamat serta trainer untuk involve dalam sukan permotoran ini :)

5) Tempat paling best korang perna pergi. sebab?
 -Genting Highland, sebab masa tu pergi dengan member-member kolej for final semester..best sangat :)

6) Dah tengok citer Lagenda Budak Setan 3? komen sikit.
 -Belum berkesempatan lagi nak tengok..heee

7) Apa tema perkahwinan korang nanti?
 -Suka yang simple tapi menarik..kalau boleh nak ada bunga rose merah bebanyak..haha..aci tak? :p

8) Adakah korang peminat KPop? kenapa?
 -Cik Mimie bukna peminat Kpop.

9) Perkataan paling best untuk gambarkan blog korang.
-Merah itu menawan...hahahaha

10) Ada idea best untuk belia macam kita nei menghabiskan hujung minggu?
 -Maybe boleh join mana2 society yang mengadakan event setiap hujung minggu, takpun ikuti kelas-kelas macam zumba ke? hahaha..

11) Apa perasaan setelah selesai menjawap soalan-soalan diatas?
-Lega, akhirnya selesai juga jawab..ekekeke :)

Ok done!

p/s : Malas nak tag sesiapa..sapa nk jawab soalan Cik Mimie boleh -KLIK SINI-

14 comments:

  1. wuhuuu..kita tak pernh sampai lg genting Highlands..tp,Cameron Highland bnyak kali......mai aiman bawak akak g korea....tunggang kuda dr malaysia ke korea..nak ikut x?hehehehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..berapa lama boleh sampai korea kalau nai kuda tu Aiman? hehehe

      Delete
  2. mama pun tak tengok lagi lagenda budak setan 3 tu

    ReplyDelete
  3. merah itu gojeeesss.. lagi ohsem kak ! hehehehe

    ReplyDelete
  4. yang penting kena ada bunga ros merah. kikiki... (merah itu menawan)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Hahahaha..sangat2 bengang kalau kita cakap org tak dngar n buat2 tak dngar..haish...hahaha

      Delete
  6. lega dah habis baca. boleh x? hehe

    ReplyDelete
  7. wowww.. merahh itu menawann kan cik mimie.. :D
    sebab tu dekat blog nihh byk warna merahh jaa. hihi

    ReplyDelete
  8. sama la kita.. tak suka kpop dan no 3 tu saja bt perangai annoying

    ReplyDelete
  9. kak mimi boleh ganti jadi kak ross. hehee. minat rosee~ XD

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda