-->

CARI APE TU?

Monday, September 15, 2014

Segmen 2nd Giveaway & Blogwalking by Cikna136

Salam 1 Malaysia ^_^

Disebabkan line tak laju dan sibuk beberapa hari ini sampai tak ingat ada yang tag Cik Mimie untuk GA & Segmen..Maaf la ye..So, Untuk GA kali ini ditag oleh Nadya *memang suka tag Cik Mimie ye? hehehe..Cik Mimie join ni :) yang lain-lain apa tunggu lagi? jom la join beramai-ramai..ekeke..

http://cikna136.blogspot.com/2014/09/2nd-giveaway-blogwalking-by-cikna136.html

Mangsa tag :
-Aina-

Due Date : 28-09-2014

15 comments:

  1. hahaha aah suka sgt tag cik Mimie . maaf2 ;p

    goodluck ;)

    ReplyDelete
  2. HEhehe..ok je :) BEst pe ada org tag..at least ingt jugak dia kat kita:) hehehe

    ReplyDelete
  3. good luck :)

    kite tag awak --> http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-budak.html

    ReplyDelete
  4. thanks sebab tag akak~ good luck~! ^^

    ReplyDelete
  5. Tq, all d best, slmt b'segmen & slmt b'blogwalking........^_^

    ReplyDelete
  6. daripada segmen yang sama :)
    selamat bersegmen.

    http://nia-emkay.blogspot.com/2014/09/segmen-2nd-giveaway-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/2nd-giveaway-blogwalking-by-cikna136.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/2nd-giveaway-blogwalking-by-cikna136.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda