-->

CARI APE TU?

Friday, February 11, 2011

Ujibakat Akademik Fantasia 9 (Online)

Salam 1 Malaysia ^_^


Fuuyyooohh!!! sekarang dah boleh ujibakat Akademik Fantasia melalui online jer? giler hebat!! *nampak sangat Cik Mimie ketinggalan zaman. Actually Cik Mimie dapat tahu pun after Ieka roommates Cik Mimie bagitahu yang 2 orang kawan seperjuangan kami kt kolej ni masuk ujibakat secara online.*Terbaik la korang..CHAIYOK2!!! Ha, bagi siapa2 yang rasa ada bakat menyanyi tu boleh record video u all then hantar kat sini..

Kalau u all nak tahu mereka berdua ini merupakan teman seperjuangan Cik Mimie kat kolej ni. Kiranya kami ni satu batch (semester 6) la. Kedua-duanya mengambil jurusan yang sama iaitu Diploma Art and Design (aD).*Cik Mimie ambil jurusan Diploma Business Study, tak sama la dengan mereka..hahaha..Ok2, jom kita usha ramai2 video mereka.


Ha, yang ini namanya Ahmad Fauzi berasal dari Terengganu. Dikalangan budak2 kolej kenal dia sebagai pojie@jie@salem ikip. Kalau u all nak tahu dia ni artis di kolej kami. Setiap kali ada events, pasti muka dia ada kt atas pentas dok nyanyi lagu Salem..hehe..*kipas susah mati Salem ni!! Pertandingan jangan cakap la, sure2 dia daftar dulu..hehehe..

"Jie, aku doakan selamat maju jaya ke mu, nyanyi molek2 sket..doh glamor jangan lupa ke aku plop!! aku sekeh paler mu ketg"

Ini pula nama dia Dina Irnasari atau lebih dikenali dengan nama Kak D dikalangan kami2 semua, berasal dari Kuching Sarawak. Actually Cik Mimie tak tahu pun yang dia ni boleh menyanyi sebab kat kolej Cik Mimie tak pernah pun nampak dia wat apa2 persembahan..hahaha..*Owh, dalam senyap2 ye Kak D.

"Kak D, mimie doakan semoga berjaya ye. Kalau berjaya masuk AF jangan lupa post kat wall FB!! Leh tolong undi nanti..hehehe.."

Semoga anda berdua berjaya dalam ujibakat ini. Kalau tak berjaya cuba lagi tahun depan yer!! Never say give up!! Usaha tangga kejayaan!!

p/s: giler best tengok dorang ni..jeles2!! bakat tak berapa nak ada..hahaha..

2 comments:

  1. cik mimie xnk post video ke... try lah.. mana tau rezeki kan? :P

    ReplyDelete
  2. ADfeez: hahaha..xmo la cik mimie..segan2!! x_x

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda