-->

CARI APE TU?

Thursday, February 3, 2011

Mari Main TAG 1

Salam 1 Malaysia ^_^

[klik2 tok maklumat lanjut]

Ahak!! Cik Mimie telah ditag pada hari perayaan C.N.Y ni.
Tag kali ini datangnya dari Kakkoii. Toce2 ^_^

Soalan-soalan yang perlu dijawab oleh Cik Mimie ialah...
jeng...jeng..jeng..

1. Apakah nama blog favourite anda? (sertakan link sekali)
-ehem2..mestilah blog Cik Mimie sendiri, paling byk Cik Mimie view ni.. setiap masa, setiap ketika dan juga setiap hari..hohoho.. http://norshamimi.blogspot.com/.

2. Sudah berapa lama anda berblogging?
-1 years 4 weeks..miss daisypath bagitahu..hehe..dulu2 tak aktif pun, just create account untuk suka2...but now, keseronokan tu dah terasa..Cik Mimie suka berblogging.

3. Adakah anda seorang yang Kakkoii? (Kakkoii=cool)
-Sudah semestinya Cik Mimie seorang yang Kakkoii. Tengok muka pun orang da boleh tahu da.
*sila setuju dengan statement ini ye!!

4. Jika ditunaikan 1 hajat, apakah hajat anda?
-Bawa parents Cik Mimie melancong ke luar negara. Nak bagi mereka rasa naik kapal terbang dan macam mana tinggal di negara orang..bestnye!!

5. 4 mangsa TAG Cik Mimie

Bagi yang ditag sila2 lah amik award dibawah ini sebagai REWARD


p/s: Semoga u all sudi jawab tag ini..Domo Arigato Gozaimasu!!

4 comments:

  1. cik mimie tanx for tag me..
    nanti cahaya buat ble cahaya free nt
    ekh tq dear ;)

    ReplyDelete
  2. Kakkoii nak ucapkan terima kasih kerana cik mimie seorang yang kakkoiis! : )

    ReplyDelete
  3. CahayaCintaIlahi: welkam dear..
    hehe..alrite, wat jgn x buat tau!!^_^

    ReplyDelete
  4. Kakkoii: sama2 ^_^ yeeaayyhh!! cik mimie mmg kakkoiiss..huhu =D

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda