-->

CARI APE TU?

Friday, February 25, 2011

"Jom join bloglist Pak Cek Biola "

Salam 1 Malaysia ^_^

Ohooii..rasa lama sudah Cik Mimie tidak ditag.
Then hari ini di hari jumaat yang indah lagi nyaman En. Zacky telah mengetag Cik Mimie.
Dia ajak join Bloglist Pak Cek Biola @ Bro Wan.



::Syarat-syarat Penyertaan::
  1. Copy Header blog Pak Cek Biola kat atas ni.
  2. Pastekan header tersebut ke entry anda dan linkkan header itu ke entry ini.
  3. Buat satu entry ringkas yang bertajuk "Jom join BLoglist Pak Cek Biola".
  4. Dalam entry itu, sila pilih anda ingin kategori yang mana? Blogku Hot, Blogku Chill, atau Blogku Style.
  5. Sila tag 3 kawan anda untuk join bloglist ini dan pastikan mereka tahu anda tag mereka.
  6. Sila follow blog ini terlebih dahulu untuk memudahkan kerja wan nanti..(tiada paksaan untuk follow k)
  7. Yang penting bila dah siap entry korang, jangan lupa tinggalkan link entry korang ke ruangan komen entry ini.
  8. Tarikh tutup join bloglist ini : 31 Mac 2011, 11.59 malam.
::Kategori Pilihan::
Blogku Chill.

::3 orang yang ditag::

p/s: Jom kita join bloglist bro wan ni ramai2.. ^_^

5 comments:

  1. hye..jom join cntest ni..
    http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html

    ReplyDelete
  2. hai awak :) saye dah join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/terbaru-xia-xuanze-ganti-misbun.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda