-->

CARI APE TU?

Wednesday, February 9, 2011

Saya Nak First GiveAway From De'din

Salam 1 Malaysia ^_^

Ding dong!!*konon2 bunyi mesej dari shout box.

Penghantar: TelagaPutihWorks
Mesej: Padan muka kena tag......(link).....*hahaha, siot je ayt die.

Ok, dengan ini Cik Mimie pun buat lah GA yg telah ditag ini...hehe..thankz ye atok!! ^_^
penganjur bagi GA ini adalah lah saudara De'din. Untuk mengetahui syarat2 bagi menyertai GA ini. Sila klik disini!!

Hadiah-hadiah yang ditawarkan ialah:-

1st: Sehelai T-shirt anak negeri pilihan anda.

Ini contoh T-shirt negeri Kedah! Semua negeri ada..U all X perlu riso k..

2nd: Top up RM10.

3rd: Top up RM5 .

3 orang yang menjadi mangsa Cik Mimie ialah:-

Due date bagi GA ini ialah pada 28 Februari 2011.

p/s: Jom join ramai2..kita meriahkan lagi GA ni..^_^

28 comments:

  1. aah.. mmg siot pon kn ayat dia.. ahahhahaha

    ReplyDelete
  2. Telaga Putih: ha, seb bek sedar diri..ingt x sedar td..lalalala

    ReplyDelete
  3. Telaga Putih: hahaha..kura2 dalam perahu, pura2 tak tahu...lalalalala

    ReplyDelete
  4. kura2 dlm perahu ea? kura2 ngn apa lg dlm perahu 2?? kt luar perahu ada kura2 x?? ahahhahaaa

    ReplyDelete
  5. kura2 ngan awk lam perahu tu.. kt luar perahu xde kura2 p ade buaya!! =p

    ReplyDelete
  6. waahhh yeke?? sukanya sy dpt men ngn kura2.. yeahh!! :D

    ReplyDelete
  7. hahaha..jakunnya hai mamat sorg ni.. jgn lpe bawak blik kura2 tu yer..sian die xde kawan..lalalala

    ReplyDelete
  8. jakun?? mana ada.. xda pape blaku pon~

    ReplyDelete
  9. eleh, xde pe2 berlakuu konon..atok jakun..atok jakun..hahaa =p

    ReplyDelete
  10. wah2.. sy di tag lorh yg ri tu cahaya tak smpt wat lg hehe xpe2 cahaya akn kejar jgn isau ekh ngee

    ReplyDelete
  11. telaga putih: ia adalah sejenis kuih..wek!!! =P

    ReplyDelete
  12. CahayaCintaIlahi: hihi..ye2 anda ditag..hahaha..it's ok jer..jgn lpe buat ye..^_^

    ReplyDelete
  13. x sedap pun..donat fish kt kfc lagi sedap..hahahahaha..

    ReplyDelete
  14. saja nk promote kt awk suh ase x kesedapan kuih tu..hohohoho

    ReplyDelete
  15. da tentu2 xsdp kn, so haruslah sy xkn mkn~ wawawaw~

    ReplyDelete
  16. hahaha..rugi woo xmkn..ssah nk dpt kuih atok jakun tu..hahaha

    ReplyDelete
  17. ssh ke xssh ke, apa sy kesah.. ahahhaa

    ReplyDelete
  18. sya pun xkesah awk kesah ke x..lalalala

    ReplyDelete
  19. ahahaha...sya mmg bagus pun...lalala

    ReplyDelete
  20. saya la ckp sya bgus..xkn awk kot..=p

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda