-->

CARI APE TU?

Tuesday, February 8, 2011

Kosong???

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai u all!! tengah buat apa tu? ha...skudeng blog Cik Mimie ye? huhuhu..
Actually, entry yang Cik Mimie nak tulis ni hanyalah entry kosong yang tiada apa2 makna pun.
Sama macam hati, jiwa dan otak Cik Mimie pada malam ini jugak.. KOSONG???
Cik Mimie pun tak tahu kenapa tetiba Cik Mimie rasa macam sunyi dan kosong je hari ini..Haishh!! pelik kan??

Maybe sebab Cik Mimie penat sangat agaknya, almaklumlah kelas giler full dari pagi sampailah ke petang ditambah pulak dengan assignment yang boleh dikatakan killer jugak lah untuk kepala otak ni nak fikir...huhuhu...KOSONG2!!! *apa nak jadi ni mimie oi!!!

Erm, rasanya sampai disini sahaja lah Cik Mimie nak merapu meraban..Otak Cik Mimie pun kosong, so susah sikit lah bagi Cik Mimie nak tulis panjang2 ni...hahahaha..*alasan!!
Apa yang Cik Mimie harap esok bukanlah hari yang KOSONG lagi untuk Cik Mimie..teehee =D


p/s 1: Sila abaikan apa2 yang u all tak paham dalam entry ini..ini hanya entry KOSONG!!

p/s 2: Banyak kn Cik Mimie sebut perkataan KOSONG???..hahaha..

2 comments:

  1. hai cik cahaya pown kosong tanpa cik mimie ecewah huhu rilex k takmo tensen2 ..mgkn tu la penat kot.. buat rasa mcam kosong sikit harap2 hari ni ok ye cik mimie ;)

    ReplyDelete
  2. CahayaCintaIlahi: ecececeh..kosong jgak ye tnpa cik mimie? hahaha.. ok2 cik mimie chill je ni..xmo tensi2..huhu..arini, x kosong p sunyi je =(

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda