-->

CARI APE TU?

Wednesday, February 9, 2011

Contest Belog NAD

Salam 1 Malaysia ^_^

Morning u all!! Apa khabar hari ini? Cik Mimie doakan semoga u all semua sihat dan ceria2 selalu lah hendaknya ye. Pagi ini Cik Mimie nak join 1 contest, contest ni telah diajak oleh tuan rumah sendiri tau iaitu Cik Nadieya*Terima kasih sebab sudi invite Cik Mimie ^_^.
Bagi sesiapa yang nak join contest ini, anda dialu-alukan..

::BANNER CONTEST::
Untuk maklmat lanjut boleh klik2 disini!!

::GAMBAR YANG DIPERTARUHKAN::
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Kalau dah masuk contest, pasti2nya ada hadiah kan?? nak tahu tak hadiah dia apa?
ttteeett!! Hadiah dia rahsia..huhu..tapi Cik Nadieya ada bagi klu sikit

"Boleh dipakai setiap hari, CANTIK, dan HADIAH tersebut berdasarkan WARNA FAVOURITE kita sendiri"

Wah!! cam best je kan..Warna Favourite Cik Mimie ialah Biru, Merah, Hitam Atau Oren. Dapat salah 1 pun xpe..hehehe..^_^

::3 ORANG MANGSA::

::TARIKH TUTUP::
31 Mac 2011

8 comments:

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda