-->

CARI APE TU?

Saturday, February 5, 2011

Sudah Jumpa!!

Salam 1 Malaysia ^_^

hehehe..hari ini Cik Mimie gembira sangat.. sebab Cik Mimie da jumpa baju untuk annual dinner Society yang akan diadakan pada 27 February 2011 nanti. Tema untuk kali ini ialah Masquerade..


Masquerade?? mesti ada yang tak tahu kan? Cik Mimie pun mula2 tak tahu gak..haha..*giler ketinggalan zaman Cik Mimie ni..usha punya usha barulah Cik Mimie tahu, masquerade ni tema yang kita kena pakai topeng2 tu.. ala, bese lam citer2 lau u all perasaan dorg wat party then orang yg datang tu ada yang pakai gaun, tuxedo and macam2 custom siap ada topeng skali..
Tak tahu jugak?? u all boleh tgok video kt bawah ni.


Ha...da tahu kan tema masquerade tu macam mana..hehe..best kan?
Tadi Cik Mimie jenjalan dengan akak, Cik Mimie da jumpa da 1 baju tu, then da beli da pun.
macam mana baju die? hehe..mana boleh tunjuk dulu nanti tak surprise la.
Kalau nak tahu kena tunggu Cik Mimie update pasal dinner tu nanti k?
*sila sabar menanti..^_^

p/s:lepas ni nak cari kasut, tudung and mask plak...weee...

8 comments:

  1. ahsfantasy24: hihihi..1 geng la kite erk..^_^

    ReplyDelete
  2. t bli mask ultraman yek.. mesti matching pnyela..hik3 (^_^)

    ReplyDelete
  3. ajiem: hahahah...mmg x ar nk pkai mask ultraman..x match la ngan baju..jauh tersasar da...hahaha

    ReplyDelete
  4. ohhooh baru tau.. kat opis aku x rajin nak bt tema2 cmtuh.. heheh nanti post eh gmboo.. jgn lupe..

    ReplyDelete
  5. Hamba ilahi: insyaallah, itu sudah semestinya...terima kasih ats peringatan ^_^

    ReplyDelete
  6. Lovely Bella: hehe..rugi la ko gitu.. ok2, t aku post gambo bebyk..hehehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda