-->

CARI APE TU?

Thursday, November 19, 2015

Parcel Yang Tak Diduga

Salam 1 Malaysia ^_^

Ha, nampak tak tajuk entry tu? Begini ceritanya, cewahhh.. Tetiba pagi tadi ada abang courier telefon tanya Cik Mimie ada dekat rumah ke tak? Cik Mimie pun jawab takde sebab tengah bekerja. So, dia pun hantar la ke pejabat Cik Mimie. Dalam hati ni pelik juga dari siapa erk? rasanya so far takde menang apa-apa segmen or GA. So, Cik Mimie menanti parcel tiba dengan 'sabarnya'..huhuhu

Tarraaaa... parcel dah sampai, dan dengan muka pelik dah berkerut-kerut Cik Mimie tengok parcel tu. Siapa pula yang bagi ni. Sebab alamat penghantar ni tak boleh nak agak dari siapa. So, Cik Mimie pun buka bubble wrap tu terus nampak jenama produk ni. Owh, rasanya macam takde join contest dari brand produk ni. Puas juga la Cik Mimie fikir. So, usha la page produk ni kat FB... Jumpa satu post ni..hahaha..amik kau post bulan 5 baru sekarang kau tengok ye Mimie.. *ketuk kepala sendiri..
Alhamdulillah, inilah rezeki namanya... Terima kasih REXONA untuk hadiah yang tak disangka-sangka ni... Eh, tak lupa juga untuk WOOP.COM!! jom2 kita usha :D senyum lebar hakak hari ni..



Cik Mimie dapat Rexona Freshprotect Kit, 1 botol Rexona Invisible Dry untuk lelaki, 1 botol Rexona Passion Dry untuk Wanita, 3 keping Scorecard dan juga 1 keping card ada gambar Scha Al Yahya tu..hehehe....

Ha, U Olls jeles tak? nak dapat jugak macam ni? apa tunggu lagi..

Jom...Jom.. daftar Woop.com jawab soalan pun boleh dapat hadiah tau! hehe.. nak hadiah banyak? Boleh! Dengan hanya jawab soalan dan kumpul point U Olls boleh redeem banyak lagi hadiah bukan barangan dari Rexona sahaja tau!

Ada barangan JOY, SOFLAN, HORLICK, dan banyak lagi. :D KLIK SINI CEPAT!!!

#Rexonafreshprotectkit
#woopdotcom
#FreeGift

p/s : Rexona Invisible Dry tu nak bagi Incik Kesayangan nanti.. Ayat dia bila kita tunjuk hadiah ni. "Untunglah~~~" HA HA HA

17 comments:

  1. Sama lah dengan SN.. terkejut abang courier nak hanta barang.. rasa tak da order barang or menang GA...

    dapat yang sama jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeker SN..hehehe..rexona buat surprise kat kita kan :)
      Tahniah SN :)

      Delete
  2. wah.. bestnya.. nk try jgk la.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Akak pun dapat jugak,..ni kotak yang kedua. Terbagi lagi sekali kot,.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, 2 kotak...hehe..rezeki tu...alhamdulillah kan? hikhik..jimat sikit..

      Delete
  4. eh lupa plak,..tahniah Cik Mimie...selamat berrexona :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Farrah :) hehe boleh shake tanpa segan silu..hahaha

      Delete
  5. Wah wah wahhh tahniah !

    Jemput join segmen baru yer.. hehe

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete
  6. Kak ekin pun dah dapat memang jimat 2 bulan tak beli dendorant hihihi

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda